OFFICE INSIGHTS- Stress Management

Locul desfasurarii: Sala Pronatalita

Organizator: Office Insights

STRESS MANAGEMENT Program de dezvoltare personala focusat pe depasireastresului prin metode expresive

 

Locul de munca este, in general, un element de stress in viata oricarei persoane,indiferent ca ne desfasuram activitatea intr-un birou, santier, fabrica sau scoala.De multe ori se spune ca stresul este “bun”, insa doar intr-o oarecare masura.

Cum facem sa ne dam seama ca acea masura a fost depasita si ca peste acest pragnivelul de stress devine daunator atat la nivel fizic cat si psihic?

STRESS MANAGEMENT este un program ce foloseste metode non-invazive,simple, menite sa identifice factorii de stress si sa rezolve situatiile dificile ce pot apareala locul de munca.In perioada 13 aprilie - 15 iunie

OFFICE INSIGHTS desfasoara un modulexperimental de Stress Management prin metode expresive cu participanti din topmanagement sau departamente HR.Modulul de Stress Management este format din 10 sesiuni a cate 2,5 ore, 1sesiune/saptamana.

Participantii la acest modul beneficiaza de un prêt promotional de 124 euro, fatade pretul initial de 230 euro.Detalii:- prima sesiune incepe miercuri, 13 aprilie 2011, ora 16.00- locul de desfasurare al sesiunilor este:Studio Pronatalita, Bd. Dacia 103, etaj 1,interfon 03 (vis a vis de Piata Spania).Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la tb@officeinsights.ro sau la telefon:+40 723 403983.

Confirmare pana la data: 13 aprilie 2011

Participare: Taxa de participare

Sponsori eveniment:
  • OFFICE INSIGHTS OFFICE INSIGHTS
Parteneri eveniment:
  • VGB TOP EVENTS VGB TOP EVENTS