viajoa    

Comunicate de presa si evenimente pe tema viajoa

 • viajoa. Vanatoarea de comori arhitecturale Viajoa.ro ajunge la a treia editie

  viajoa

  Bucuresti - 15 May 2013

  Comunicat de SOLOMON ELENA-GABRIELA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ

  Bucurestenii nu se mai uita la orasul lor. Pleaca in city break-uri si in vacante pentru a se lasa fermecati de arhitectura altor metropole, uitand ca si Bucurestiul are un farmec al sau, daca stii sa privesti. Vanatoarea de comori arhitecturale ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: excursii , viajoa , vanatoare de comori , seri de povesti

  Vezi toate comunicatele de presa despre viajoa

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul viajoa.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la viajoa. Informatiile despre viajoa cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul viajoa, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la viajoa, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.