Viasat

Viasat


Descrierea companiei Viasat

Viasat History prezintă o mare varietate de programe istorice, politice şi culturale, deosebit de interesante, atât pentru specialişti cât şi pentru marele public. Prin emisiunile Viasat History, suntem martorii măririi şi decăderii civilizaţiilor antice şi moderne, ai unor mari descoperiri şi realizări umane. Ele ne oferă o şansă unică de a înţelege evenimentele-cheie care au schimbat soarta lumii. Programul canalului Viasat History cuprinde documentare captivante despre istoria ştiinţei, sportului, muzicii, afacerilor şi conflictelor militare, precum şi portrete biografice ale marilor eroi şi ticăloşi, ale cabotinilor şi geniilor, aşa cum nu le-aţi mai văzut niciodată: de la Attila la Handel şi de la Hendrix la Elţân, de la Spartacus la Dali şi de la Madonna la Sfânta Fecioară.

Viasat History emite timp de 18 ore pe zi şi este preluat de reţelele naţionale şi locale de televiziune prin cablu din Rusia, Ucraina, Bielorusia, Moldova, Ungaria, România, Bulgaria şi Polonia.

Pentru informaţii suplimentare despre Viasat History, inclusiv orele de difuzare a emisiunilor, imagini sau comunicate de presă, vizitaţi situl http://press.viasat.tv folosind datele de acces ce v-au fost comunicate individual.

Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm contactaţi-l pe Andrei Conea (andrei.conea@velocenet.ro; tel: +40 21 320 1529)

Comunicate Viasat :

Vezi toate comunicatele companiei Viasat.