„Corvette: Renaşterea unei legende“ – în Octombrie pe Viasat Explorer

BUCURESTI - 5 octombrie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Un automobil legendar. O marcă ce nu are nevoie de nici o introducere. Cea mai aşteptată lansare a unei maşini din acest deceniu. Şi o listă de proprietari celebrii care îi include pe John Wayne şi Barbie. Pe 23 Octombrie, Viasat Explorer prezintă programul „Corvette: Renaşterea unei legende“ – o privire în detaliu asupra drumului parcurs de Corvette-ul 2005 C6 de la visul unui proiectant la linia de producţie.

„Corvette: Renaşterea unei legende“ – în  Octombrie pe Viasat Explorer

Pentru mai bine de 50 de ani maşina sport cea mai populară în America a fost o legendă a automobilelor – o maşină ce aduce cu ea nu doar patru roţi şi un motor V8, dar şi un stil de viaţă. Până astăzi au fost create doar cinci generaţii ale acestui automobil, şi fiecare a ajuns să fie privit ca un clasic al timpurilor lui. Acum C6 va fi intrdus, o nouă versiune a stilului clasic dar cu modificări significante. Aceste schimbări trebuie păstrate secrete. Revistele auto sunt disperate să obţină imagini. Sume enorme de bani sunt oferite pentru o poză a noului model. Echipa Corvette trebuie sa perfecteze maşina în codiţii de stradă reale pe durata a saşe luni şi totul trebuie făcut în condiţii de maximă securitate. Lansarea urmând să aibă loc în curând, şi cu o moştenire de jumătate de secol Corvette pe linia de producţie, va fi această maşină gata, şi oare le va place oamenilor ce vor vedea?

„Corvette: Renaşterea unei legende“ – în 23 Octombrie pe Viasat Explorer

Despre Viasat

Viasat Explorer este un canal dedicat iubitorilor senzaţiilor tari şi aventurii, călătoriilor, emisiunilor despre animalele sălbatice, maşini, sporturi extreme, precum şi iubitorilor documentarelor poliţiste – toate subtitrate în limba română.

Pentru informaţii suplimentare despre Viasat Explorer, inclusiv orele de difuzare a emisiunilor, imagini sau comunicate de presă, vizitaţi situl http://press.viasat.tv folosind datele de acces ce v-au fost comunicate individual.

Ilona Chavasse
Press Eastern and Central Europe
Viasat Broadcasting UK Ltd.
ilona.chavasse@viasat.co.uk
tel: +44 (0) 1895 433 018

andrei.conea@velocenet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/viasat/corvette-renasterea-unei-legende-in-octombrie-pe-viasat-explorer