Black Friday la Victoria Consult Real Estate

BUCURESTI - 23 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Imobiliare

Compania imobiliara Victoria Consult Real Estate lanseaza, in premiera, campania Black Friday , valabila in perioada 23-29 Noiembrie 2012, pentru apartamentele situate in zona Bucurestii Noi si imprejurimi.

Black Friday in zona Bucurestii Noi

Black Friday in zona Bucurestii Noi

 Pentru 7 zile, incepand cu Vinerea Neagra, am obtinut de la dezvoltatorii zonei Bucurestii Noi preturi reduse cu pana la 20% fata de pretul de listare 

Iulian Niculae

Pentru acest eveniment, Victoria Consult a reusit sa obtina pentru clientii sai preturi reduse la apartamentele noi, construite de   dezvoltatori , chiar si cu pana la 20% mai mici. Campania Black Friday se deruleaza in perioada 23-29 Noiembrie 2012 si se adreseaza celor ce doresc sa achizitioneze apartamente in zona Damaroaia – Bucurestii Noi – Pajura – Soseaua Chitilei.

Pentru a beneficia de reducerile substantiale de pret, cuprinse intre 7.000 si 14.000 de Euro,  cumparatorii vor trebui sa semneze o Oferta ferma de cumparare, un Antecontract sau Contract de vanzare-cumparare in perioada in care se desfasoara promotia. De asemenea, aceste preturi minime sunt garantate strict in perioada promotiei, pe regula primul venit - primul servit.

Ofertele care intra in promotie, precum si termenii si conditiile acesteia, pot fi urmarite pe site-ul companiei, www.victoriaconsult.ro

Compania de consultanta si reprezentare imobiliara Victoria Consult Real Estate actioneaza in nordul Capitalei, sectorul 1, cu preponderenta in zonele 1 Mai-Domenii, iar din primavara anului 2012 societatea a deschis un nou front de lucru in zona noilor dezvoltari rezidentiale edificate in Bucurestii Noi si imprejurimi.

Victoria Consult activeaza cu success pe piata imobiliara inca din anul 2001, in ultimaa vreme axandu-se pe sectorul 1, mai exact zonele Bucurestii Noi – Soseaua Chitilei si 1 Mai – Domenii.