Victoria Consult Real Estate vine la TIMON cu lansari, vouchere, discount-uri in valoare de 333.470 Euro, exclusivitati, portofoliu de 671 imobile si cele mai bune preturi

BUCURESTI - 25 octombrie 2012

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Social, Imobiliare


Victoria Consult Real Estate va lansa in cadrul targului imobiliar TIMON noul site al companiei, www.victoriaconsult.ro, 671 de oferte imobiliare din zonele 1 Mai-Domenii, Bucurestii Noi si imprejurimi iar totodata, va lansa in mod exclusiv la TIMON un ansamblu imobiliar in zona Nordului, Epoque Residence dar si ofertele a peste 30 de dezvoltatori de blocuri din zona Bucurestii Noi.

Standul Victoria Consult Real Estate la TIMON - aprilie 2012

Standul Victoria Consult Real Estate la TIMON - aprilie 2012

 “Consecventi misiunii noastre, de a aduce clientului plus-valoare in tranzactie atunci cand eforturile companiei noastre sunt focusate pe o piata bine cunoscuta, am decis sa strangem si sa aduce anul acesta la TIMON cele mai bune oferte calitate - pret pentru publicul nostru, si ne-am propus sa le oferim cu 0% comision.“ 

Iulian Niculae

Reprezentantii Victoria Consult vin la TIMON cu cele mai mari discount-uri insumate, 333.470 Euro, in atentia celor interesati sa achizitioneze, intelegand nevoile oamenilor  in aceste momente de criza economica.

 

Din portofoliul de 671 de imobile, 387 sunt apartamente noi cu preturi pornind de la 28.500 euro - garsoniera, 37.000euro – 2 camere, 49.000 euro – 3 camere si 90.000 – 4 camere.

Tot in cadrul TIMON, la standul Victoria Consult Real Estate, vizitatorii interesati pot beneficia de vouchere cu comision 0%, discount-uri, preturi speciale valabile in perioada 25 octombrie – 4 noiembrie 2012.

 

“Consecventi misiunii noastre, de a aduce clientului plus-valoare in tranzactie atunci cand eforturile companiei noastre  sunt focusate pe o piata bine cunoscuta, am decis sa strangem si sa aduce anul acesta la TIMON cele mai bune oferte calitate - pret pentru publicul nostru, si ne-am propus sa le oferim cu 0% comision.“ Iulian Niculae - Fondator Victoria Consult Real Estate

Brandul VICTORIA CONSULT activeaza pe piata imobiliara din anul 2001, iar activitatea este desfasurata de o echipa energica sub coordonarea D-lui Iulian Niculae.

VICTORIA CONSULT REAL ESTATE este un sustinator al campaniei "Educatia face diferenta in imobiliare" si are ca scop sa promoveze servicii imobiliare profesioniste catre clientii care inteleg relatia client - broker imobiliar, relatie concretizata prin parabola D-lui Tony Macaluso, trainer real estate:

"Drumul catre finalizarea unei tranzactii imobiliare seamana cu parcurgerea Saharei. Brokerul imobiliar si clientul sunt parteneri de calatorie, insa trebuie sa existe incredere ca niciunul nu incearca sa bea apa pe furis."

Pentru implementarea cu profesionalism a standardelor noastre ne-am propus sa actionam eficient pe anumite zone ale Bucurestiului, convinsi de faptul ca activitatea de brokeraj imobiliar aduce clientilor sai plus-valoare in tranzactie atunci cand eforturile companiei sunt focusate pe o piata bine cunoscuta. Din 2011 ne-am propus sa activam cu precadere zona delimitata de catre  B-dul 1 Mai - Piata Domenii, Titulescu, Piata Victoriei pana in zona Piata Chibrit.

Din primavara anului 2012 am deschis al doilea front in zona Bucurestii Noi si imprejurimi, ajungand rapid lideri pe acest segment din sectorul 1.

Rezultatele obtinute pana acum ne dau energia necesara de a continua sa abordam alte zone ale Bucurestiului.