1 Iunie la City Mall

BUCURESTI - 30 mai 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

City Mall ii invita joi, 1 Iunie, pe toti juniorii, mai mari sau mai mici, sa petreaca de la ora 11 dimineata pana spre seara. Lista de atractii este lunga : cantece, dansuri, jucarii inteligente, baloane si confeti, sute de premii pentru toata lumea.

1 Iunie la City Mall

City Mall le ofera copiilor o zi intreaga dedicata exclusiv lor, fie ca sunt la gradinita sau la scoala, fie ca vor sa cante, sa danseze, sa se joace cu baloane colorate sau sa descopere cum e sa fii un mic om de stiinta. La 11 vine Profesorul trasnit de la Fun Science. De la 14.30, timp de o ora, dansati, cintati si vedeti piesa de teatru Dreptatea leului, a copiilor de la Floare de colt. La 15.30 descoperiti jucariile inteligente de la Teen Training, iar de la 17.30 va distrati cu cei de la Contrapunct. Petrecerea se va incheia la sapte seara cu o ploaie de confeti.


Despre Victoria Holding

Deschis in 22 Octombrie, in Sos. Oltenitei Nr.2 (statia de metrou: Eroii Revolutiei), City Mall este cel mai nou si mai spectaculos centru comercial din capitala. City Mall are o eleganta galerie organizata pe patru etaje de magazine, cafenele si restaurante si o parcare dispusa pe trei niveluri subterane.
Svetlana Carstean
PR Manager City Mall
0765/233001
svetlana.carstean@city-mall.ro