Brazi de vedetă la City Mall

BUCURESTI - 7 decembrie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Miercuri, 6 decembrie, în ziua de Sf. Nicolaie, mai multe vedete din showbiz-ul românesc au împodobit brazi, la City Mall, dând astfel startul sărbătorilor de iarnă şi al campaniei “Trăieşte magia”.

Brazi de vedetă la City Mall

6 decembrie 2006, ora 19.30, City Mall, etajul II, cafeneaua Palm Tree Café. Evenimentul: “Vedetele împodobesc brazii în familie, la City Mall”.
9 brazi împodobiţi doar cu luminiţe îşi aşteaptă decoratorii de marca.
Aceştia din urmă, personalităţi publice din lumea televiziunii, a teatrului, filmului, a muzicii şi a modei româneşti, au sosit pe rând, cei mai mulţi dintre ei fiind însoţiţi de copiii lor.
Maia Morgenstern împreună cu Isadora şi Cabiria, Rita Mureşan alături de cele două fete ale sale, Rebeca şi Gloria, Kamara şi Saran, Andrei (Alb Negru) şi Anca (Asia), Iosefini Jr. si David, Adriana Trandafir şi Maria-Speranţa, Liliana-Ţuroiu Udrea şi Aurelian Temişan, Dana Coteanu şi fetiţa ei Alisia, Constantin Trofin, Paula Chirilă şi Tzone de la emisiunea Dis de seară (TVR1), acestea au fost vedetele care au împodobit brazii destinaţi unei licitaţii cu scopuri caritabile. DJ Escu, MC-ul întregului eveniment, a luat non-stop pulsul acţiunii de împodobire, a stimulat echipele cu glume şi întrebări, a provocat copii la recitări şi cântări ad-hoc şi a punctat finalizarea fiecărui brad în parte. Atmosfera generală de sărbătoare în familie şi implicarea tuturor celor invitaţi a făcut ca evenimentul să fie un prilej de bucurie pentru cei prezenţi. Să nu uităm prin urmare bradul Marijuanei, plin de globuri pictate manual chiar de ea însăşi, brazii fashion ai Ritei şi Lilianei, bradul disco al băieţilor de la Alb Negru, bradul 100% color, ca un film bun, al Maiei Morgenstern, bradul blond-auriu împodobit de Trofin, Paula şi Tzone, bradul magic al lui Iosefini Jr. şi nici bradul de poveste al Adrianei Trandafir.
Bradul City Mall a fost împodobit de Valentin Preda, Director General City Mall, care a avut două ajutoare de nădejde: juniorii Ecaterina şi Teodor. Maia Morgenstern a realizat împreună cu Ada Solomon şi Radu Scutăraşu bradul City Cinema, celebrând astfel deschiderea recentă a celor patru săli de cinematograf din City Mall.
Cadourile serii au fost aşezate sub brad de către spiriduşii trimişi de Samsonite, Piciul, Wenice, Ala Bala şi Giulia Design.
“Vedetele împodobesc brazi în familie, la City Mall” marchează debutul lunii cadourilor în City Mall şi al campaniei „Trăieşte magia”, care va culmina în Noaptea magică, din 22 spre 23 decembrie, când City Mall vă invită la un shopping prelungit până spre orele dimineţii, la promoţii excepţionale, concerte cu Holograf şi Pavel Stratan şi o tombolă, de asemeni magică, ce îl va trimite pe câştigător la Carnavalul de la Veneţia.

Despre Victoria Holding

Deschis pe 22 octombrie 2005, City Mall este cel mai nou mall din Bucuresti.
Localizat la 5 minute de Piata Unirii, in Piata Eroii Revolutiei, City Mall este in acest moment singurul centru de acest gen care acopera semicercul de sud al Bucurestiului, asigurand servicii moderne si de calitate pentru cei peste 700.000 de locuitori din zona.

Considerat de arhitecti si proiectanti cel mai elegant si mai spectaculos mall din Bucuresti, City Mall reprezinta o investitie de circa 30 milioane euro, cu o suprafata totala de 38.000 mp dintre care ~1.000 mp sunt terase pentru public. Cladirea este structurata pe trei subsoluri, parter si 4 etaje, oferind o suprafata pentru inchiriat de 19.000 mp.

Svetlana Carstean
PR Manager City Mall
0726/345009
svetlana.carstean@city-mall.ro