Cerebel şi capoeira la Rio, în City Mall

BUCURESTI - 1 august 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Campania Vizitaţi Rio la City Mall continuă! Weekend-ul trecut a fost dedicat demonstraţiilor de capoeira, oferite spectatorilor din City Mall de către trupa de dans a lui Cerebel.

Cerebel şi capoeira la Rio, în City Mall

Cerebel şi trupa sa de dans au fost prezenţi duminică, 30 iulie, la City Mall, în cadrul campaniei Vizitaţi Rio la City Mall, şi le-au oferit tuturor privitorilor mai multe demonstraţii de capoeira, adevărate mini-spectacole combinate, de dans şi lupte marţiale.

Deşi capoiera aparţine culturii tradiţionale braziliene, această artă marţială deghizată în dans a depăşit demult graniţele Braziliei, având în acest moment, în toate colţurile lumii, admiratori fascinaţi de acest spectacol inedit. Un adevărat capoeirista trebuie să fie un artist complet, atlet, dansator, bun cunoscător al muzicii şi al tuturor tradiţiilor braziliene legate de capoeira. Capoeiristas luptă şi dansează în cerc (numit în portugheza braziliană roda) şi îşi folosesc în mod special picioarele. Privirea este foarte importantă în capoeira, la fel precum muzica şi dansul.
Încă mai ai şansa să descoperi frumuseţea hipnotică a acestei arte, tot cu ajutorul lui Cerebel şi a trupei sale de dans şi tot la City Mall, pe 10 şi 20 august.

Vacanţa la Rio, în City Mall, încă nu a luat sfârşit. Mai ai parte de 34 de zile însorite pe Copacabana, de samba, Maracana, fusball, fotbal, karaoke, bowling, biliard, darts, paintball, expoziţii de fotografie în zona de artă (până pe 8 august poţi admira fotografiile lui Cristian Borda). Surprizele braziliene se vor ţine lanţ în aceste zile de vacanţă fierbinte!

Despre Victoria Holding

Deschis pe 22 octombrie 2005, City Mall este cel mai nou mall din Bucuresti.
Localizat la 5 minute de Piata Unirii, in Piata Eroii Revolutiei, City Mall este in acest moment singurul centru de acest gen care acopera semicercul de sud al Bucurestiului, asigurand servicii moderne si de calitate pentru cei peste 700.000 de locuitori din zona.

Considerat de arhitecti si proiectanti cel mai elegant si mai spectaculos mall din Bucuresti, City Mall reprezinta o investitie de circa 30 milioane euro, cu o suprafata totala de 38.000 mp dintre care ~1.000 mp sunt terase pentru public. Cladirea este structurata pe trei subsoluri, parter si 4 etaje, oferind o suprafata pentru inchiriat de 19.000 mp.

Svetlana Carstean
PR Manager City Mall
svetlana.carstean@city-mall.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/victoria-holding/cerebel-si-capoeira-la-rio-in-city-mall