City Mall Fashion si Una Moda Group, o colaborare de succes

BUCURESTI - 14 iunie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

O parte din colectia Silk Road, sponsorizata de catre City Mall si realizata de Una Moda Group, va putea fi admirata intr-una din editiile viitoare ale emisiunii 'Femeia conduce', moderata de Corina Danila.

City Mall Fashion si Una Moda Group, o colaborare de succes

Moda creeaza stiluri, City Mall Fashion le dezvaluie.
Marti, 13 iunie, ora 11.00, a avut loc la City Mall, in cafeneaua Palm Tree Café, conferinta de presa City Mall Fashion si Una Moda Group, impreuna pe “drumul matasii”. Conferinta a avut rolul de a semnala implicarea City Mall, prin intermediul proiectului City Mall Fashion, in sustinerea tinerilor designeri din moda romaneasca. Colectia Silk Road, realizata de catre un grup de studenti de la Universitatea de Arte din Bucuresti, clasa profesor Ioana Avram, a fost sponsorizata de City Mall si a figurat printre colectiile prezente la Romanian Fashion Week 2006.

In cadrul conferintei au povestit despre colectia Silk Road profesoara Ioana Avram, coordonatorul proiectului, Alin Galatescu, si Cristina Ciovarta, una dintre tinerele creatoare care au participat la realizarea colectiei. Au fost prezentate si cateva piese de rezistenta ale colectiei Silk Road, care ar putea fi caracterizata prin punerea in evidenta a tendintelor minimaliste, trimiteri la curentul grunge si finisaje impecabile.

De altfel,o parte din aceasta colectie va putea fi admirata intr-una din editiile viitoare ale
emisiunii Femeia conduce, moderata de Corina Danila. In editia respectiva tema in
discutie va fi caritatea si va aduce in prim plan, printre altele, si aceasta sponsorizare oferita de catre City Mall, care s-a dovedit a fi o sansa exceptionala pentru grupul tinerilor designeri de la Una Moda Group. Corina Danila insasi, incantata de frumusetea tinutelor Silk Road, a hotarat sa isi achizitioneze cateva piese vestimentare din aceasta colectie.

Sponsorizarea colectiei Silk Road este inca un moment cheie al City Mall Fashion. City Mall Fashion este cel mai recent proiect al City Mall si vizeaza transformarea acestuia intr-un vector al promovarii adevaratelor repere din moda romaneasca, a celor mai interesante tendinte din fashion si totodata a tinerilor designeri.

Intentionam lansarea in interiorul City Mall a unui spatiu special dedicat tinerilor designeri. Va vom anunta din timp inaugurarea acestui spatiu.


Despre Victoria Holding

Deschis in 22 Octombrie, in Sos. Oltenitei Nr.2 (statia de metrou: Eroii Revolutiei), City Mall este cel mai nou si mai spectaculos centru comercial din capitala. City Mall are o eleganta galerie organizata pe patru etaje de magazine, cafenele si restaurante si o parcare dispusa pe trei niveluri subterane.
Svetlana Carstean
Pr Manager City Mall
0765/233001
svetlana.carstean@city-mall.ro