DJ-ii Pro Fm te aşteaptă de 8 Martie la City Mall

BUCURESTI - 7 martie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Sunt tineri, sunt frumosi, au voci inconfundabile, ureche muzicală şi un simţ al umorului incurabil. Ei sunt cadoul nostru pentru tine de 8 Martie! DJ-ii ProFm sunt maeştri de ceremonii în City Mall, de 8 Martie.

DJ-ii Pro Fm te aşteaptă de 8 Martie la City Mall

George Vintilă, Ţurla, Cetin, Claudiu Sara. I-ai ascultat de multe ori, poate nu i-ai văzut însă live niciodată. De 8 Martie, City Mall te invită să ai o întâlnire exclusivă cu ei, DJ-ii Pro Fm. Între 17.00 şi 22.00, cei patru cavaleri neînfricaţi ai undelor vor întâmpina cu flori toate doamnele şi domnişoarele care intră în City Mall, le vor invita la dans şi le vor dărui, cu acordul acestora, o tandră şi nevinovată îmbrăţişare. Dansul va fi asigurat de echipa de dansatori profesionişti de la Academia de Baile, care va oferi un curs gratuit de salsa.
DJ-ii Pro Fm vor avea de asemeni invitaţi de excepţie, vedete autohtone, pe care îţi va face fără îndoială plăcere să le întâlneşti, să le ceri autografe, să le întrebi despre proiectele lor: Florin Busuioc, alias Busu, cel care îţi “raportează”, în fiecare dimineaţă la Pro Tv, cum e vremea, şi Adrian Pleşca, mai bine cunoscut ca Artanu, solistul nonconformist al trupei Timpuri Noi.
În tot acest timp poţi participa la concursul cu premii de sute de euro, tragerea la sorţi fiind efectuată de către cei patru DJ în finalul serii. Nu rata taloanele de înscriere la tombolă! Pentru detalii legate de regulamentul concursului, poţi accesa www.city-mall.ro şi www.profm.ro.
City Mall şi Pro Fm te aşteaptă de ziua ta la City Mall, cu flori, dans, îmbrăţişări, voie bună, muzică, premii şi oameni speciali!

Despre Victoria Holding

Deschis pe 22 octombrie 2005, City Mall este cel mai nou mall din Bucuresti.
Localizat la 5 minute de Piata Unirii, in Piata Eroii Revolutiei, City Mall este in acest moment singurul centru de acest gen care acopera semicercul de sud al Bucurestiului, asigurand servicii moderne si de calitate pentru cei peste 700.000 de locuitori din zona.

Considerat de arhitecti si proiectanti cel mai elegant si mai spectaculos mall din Bucuresti, City Mall reprezinta o investitie de circa 30 milioane euro, cu o suprafata totala de 38.000 mp dintre care ~1.000 mp sunt terase pentru public. Cladirea este structurata pe trei subsoluri, parter si 4 etaje, oferind o suprafata pentru inchiriat de 19.000 mp.

Svetlana Carstean
PR Manager City Mall
svetlana.carstean@city-mall.ro