Fashion story brazilian la City Mall

BUCURESTI - 18 august 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Ieri, 17 august, ora 20.00, a avut loc în zona de artă din City Mall, vernisajul expoziţiei Por Amor do Rio.

Fashion story brazilian la City Mall

Într-o atmosferă autentică de Rio, s-a inaugurat aseară, 17 august, în City Mall, expoziţia Por Amor do Rio, în prezenţa consilierului cultural al Ambasadei Braziliei la Bucureşti, Domnul Jorge Karl de Sa Earp. 14 tineri designeri români au creat la invitaţia City Mall piese vestimentare şi accesorii pe tema Rio de Janeiro, realizând un fashion story brazilian în forme şi culori explozive. Wilhelmina Arz, Dan Arcuş, Mircea Bărbulescu, Cristina Ciovârtă, Dana Coteanu, Lena Criveanu, Oana şi Roxana Davidescu, Amir Doboş, Alina Cristina Ene, Eugen Lazea, Lucian Pop, Mihaela Tarhuna şi Kinga Varga sunt designerii care au făcut posibilă povestea Por Amor do Rio.Totodată evenimentul din 17 august a marcat şi deschiderea expoziţiei de fotografie braziliană pusă la dispoziţie de Ambasada Braziliei. Fotografiile prezintă chipuri şi locuri inedite din spaţiul brazilian.
Prin urmare, designerii au fost români, atmosfera de Rio, concertul a fost live şi susţinut de tânărul Aldo Blaga, cocktailurile au fost desigur exotice, iar măştile de carnaval.
Cele două expoziţii vor rămâne în City Mall până la sfârşitul lunii august, când se încheie campania „Vizitaţi Rio la City Mall”, care a debutat pe 20 iulie.Despre Victoria Holding

Deschis pe 22 octombrie 2005, City Mall este cel mai nou mall din Bucuresti.
Localizat la 5 minute de Piata Unirii, in Piata Eroii Revolutiei, City Mall este in acest moment singurul centru de acest gen care acopera semicercul de sud al Bucurestiului, asigurand servicii moderne si de calitate pentru cei peste 700.000 de locuitori din zona.

Considerat de arhitecti si proiectanti cel mai elegant si mai spectaculos mall din Bucuresti, City Mall reprezinta o investitie de circa 30 milioane euro, cu o suprafata totala de 38.000 mp dintre care ~1.000 mp sunt terase pentru public. Cladirea este structurata pe trei subsoluri, parter si 4 etaje, oferind o suprafata pentru inchiriat de 19.000 mp.

Svetlana Carstean
PR Manager City Mall
0765/233001
svetlana.carstean@city-mall.ro