Festivalul prăjiturilor în City Mall

BUCURESTI - 29 martie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Concursuri, muzică, premii pe care n-ai vrea să le ratezi, arome dulci, suprize, toate într-un Junior Weekend inedit. Minimax organizează în City Mall un festival pe gustul tuturor: copii şi părinţi.

Festivalul prăjiturilor în City Mall

Cine n-ar vrea să fie premiat pentru că mănâncă cel mai repede o prăjitură? Sau pentru că îşi hrăneşte cu linguriţa părintele, legat la ochi, şi îl obligă să termine tot din farfurie?
De toate aceste provocări vor avea parte copiii şi părinţii la City Mall, sâmbătă, 31 martie, începând cu ora 11.00, la Festivalul prăjiturilor organizat de Minimax. Trei concursuri vor aduce premii importante câştigatorilor: cuptoare cu microunde oferite de Whirlpool. În “Duelul familiilor”, concurs arbitrat de Mini şi Max, echipele vor fi formate din părinţi şi copiii lor care îi vor hrăni. “Legat de mâini” este o probă de viteză, în care va câştiga cel ce mănâncă cel mai repede o prăjitură, având desigur mâinile legate. Ultimul concurs al festivalului este o probă de degustat. Participanţii vor trebui să ghicească cinci arome: vanilie, măr, scorţişoară, rom şi ciocolată.
Spectacolul va fi deschis de trupa Floare de colţ. De-a lungul festivalului, vor mai cânta Karina şi copiii de la Contrapunct. Copiii şi părinţii sunt invitaţi să petreacă la City Mall un Junior Weekend plin de provocări dulci!
Şi în lunile ce urmează, în fiecare sâmbătă, City Mall şi Minimax îi vor aştepta pe copii să asiste la superconcerte, oferite de cluburile Contrapunct, Doremi, Floare de colţ, trupa Sobis, formaţiile grădiniţelor şi şcolilor recomandate de Asociaţia Salvaţi Copiii - Filiala Bucureşti. Detaliile legate de Junior Weekend pot fi găsite pe site-ul nostru www.city-mall.ro

Despre Victoria Holding

Deschis pe 22 octombrie 2005, City Mall este cel mai nou mall din Bucuresti.
Localizat la 5 minute de Piata Unirii, in Piata Eroii Revolutiei, City Mall este in acest moment singurul centru de acest gen care acopera semicercul de sud al Bucurestiului, asigurand servicii moderne si de calitate pentru cei peste 700.000 de locuitori din zona.

Considerat de arhitecti si proiectanti cel mai elegant si mai spectaculos mall din Bucuresti, City Mall reprezinta o investitie de circa 30 milioane euro, cu o suprafata totala de 38.000 mp dintre care ~1.000 mp sunt terase pentru public. Cladirea este structurata pe trei subsoluri, parter si 4 etaje, oferind o suprafata pentru inchiriat de 19.000 mp.

Svetlana Carstean
PR Manager City Mall
svetlana.carstean@city-mall.ro