Junior Weekend de Mărţişor la City Mall

BUCURESTI - 1 martie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Fisiere atasate:

23240-junior-weekend.jpg

City Mall îşi aşteaptă toţi vizitatorii copii în primul weekend din martie cu muzică, dans, premii şi distracţie maximă alături de mascotele Minimax şi invitaţii surpriză.

Junior Weekend de Mărţişor la City Mall

Dacă e sfârşit de săptămână, e Junior Weekend în City Mall! Acest program care a debutat în decembrie 2005, continuă să bucure şi să adune în mall copii de toate vârstele.
Sâmbătă, 3 martie, între orele 16.00 şi 18.00, copiii şi părinţii sunt invitaţi să vadă spectacolul Contrapunct, o adevărată desfăşurare de forţe proaspete, fiind susţinut de 70 de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani. Locul acţiunii este deja binecunoscut: spaţiul special amenajat pentru cei mici, la etajul doi al City Mall. Întâlnirea va fi animată şi de mascotele Minimax , care vor împărţi premii tinerilor artişti şi copiilor din public.
Şi cum acest weekend este unul special, douăzeci de copii de la grădiniţa nr. 207, “Floare albastră”, mesageri ai Inspectoratului sectorului 4, vor împărţi tuturor femeilor prezente în City Mall mărţişoare făcute de ei înşişi.
Primul Junior Weekend din această lună îi primeşte pe cei mici, dar şi pe cei mari cu voie bună, surprize, chef de distracţie şi multe promisiuni vesele pentru primăvara ce vine. În fiecare sâmbătă, între orele 16.00 şi 18.00, City Mall şi Minimax îi vor aştepta pe copii să asiste la superconcerte, oferite de cluburile Contrapunct, Doremi, Floare de colţ, trupa Sobis, formaţiile grădiniţelor şi şcolilor recomandate de Asociaţia Salvaţi Copiii - Filiala Bucureşti. Detaliile legate de Junior Weekend pot fi găsite pe site-ul nostru www.city-mall.ro

Despre Victoria Holding

Deschis pe 22 octombrie 2005, City Mall este cel mai nou mall din Bucuresti.
Localizat la 5 minute de Piata Unirii, in Piata Eroii Revolutiei, City Mall este in acest moment singurul centru de acest gen care acopera semicercul de sud al Bucurestiului, asigurand servicii moderne si de calitate pentru cei peste 700.000 de locuitori din zona.

Considerat de arhitecti si proiectanti cel mai elegant si mai spectaculos mall din Bucuresti, City Mall reprezinta o investitie de circa 30 milioane euro, cu o suprafata totala de 38.000 mp dintre care ~1.000 mp sunt terase pentru public. Cladirea este structurata pe trei subsoluri, parter si 4 etaje, oferind o suprafata pentru inchiriat de 19.000 mp.

Svetlana Carstean
PR Manager City Mall
svetlana.carstean@city-mall.ro