La Bloc in City Mall

BUCURESTI - 25 mai 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

City Mall va invita duminica 28 mai, ora 18.00, in incinta sa, la Palm Tree Café (etajul 2), unde protagonistii serialului La Bloc vor sarbatori impreuna cu fanii aniversarea a 400 de episoade si a patru ani de filmari.

La Bloc in City Mall

Dupa 4 ani de stat La Bloc, echipa serialului ProTv se muta, timp de aproximativ doua ore, la City Mall pentru a se intalni cu fanii si pentru a da autografe.
La eveniment va participa intreaga echipa : Dragos Mostenescu, Mihai Coada, Alina Chivulescu, Mariana Danescu, Dana Rogoz, Emil Mitrache, Tili Niculae, Tudorel Filimon, Laura Cosoi. Fanii vor putea vedea filme de tip making off, imagini care au fost taiate la montaj, ii vor putea auzi cintand pe Tili Niculae, Mariana Danescu si Dragos Mostenescu, vor putea primi autografe de la favoritii lor. ”Hors concours“, vor concerta in ultima parte a evenimentului fetele de la trupa Heaven.
Este prima intalnire a echipei La Bloc cu publicul. O premiera imposibil de ratat oferita de City Mall si Media Pro!


Despre Victoria Holding

Deschis in 22 Octombrie, in Sos. Oltenitei Nr.2 (statia de metrou: Eroii Revolutiei), City Mall este cel mai nou si mai spectaculos centru comercial din capitala. City Mall are o eleganta galerie organizata pe patru etaje de magazine, cafenele si restaurante si o parcare dispusa pe trei niveluri subterane.
Svetlana Carstean
PR Manager City Mall
0765/233001
svetlana.carstean@city-mall.ro