Reminder City Mall!

BUCURESTI - 12 iulie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

În 12 şi 13 iulie, la City Mall ai Mandinga, Chicanos, Academia de Baile, karaoke, preselecţie pentru Şcoala de salsa şi un instructor caliente pentru antrenamentele de vacanţă: Wilmark. Partener media: revista Time Out.

Reminder City Mall!

Oferte promoţionale de până la 50%* între 10 şi 16 iulie şi atmosferă fierbinte ce anunţă distracţia de care vei avea parte toată vara.

Intră în paşi de dans, împreună cu instructorul nostru de vacanţă, Wilmark, în sarabanda promoţiilor din City Mall şi antrenează-te pentru vacanţă!
Wilmark îţi recomandă un curs intensiv care cuprinde shopping pentru arderea caloriilor, concursuri de dans, bowling şi biliard pentru menţinerea tonusului, concerte şi karaoke pentru relaxare.
Astăzi, miercuri, 12 iulie (ora 20.00), ai întâlnire cu Mandinga şi o repriză antrenantă de dans, ca avanpremieră pentru provocările de mâine. După concert, eşti aşteptat la etajul 3, în Split Bowling&Biliard, ca să îţi faci auzită vocea la concursul de karaoke.
Joi, 13 iulie, participi în mod excepţional la cursurile Academiei de Baile (ora 19.00) şi înveţi ritmurile reggaeton latino cu trupa Chicanos (ora 20.00). Iar după concert, vino la preselecţia pentru Şcoala de salsa! Revista Time Out are pregătite abonamente pentru toţi câştigătorii acestei preselecţii.

Nu lăsa vacanţa să te ia prin surprindere! Fă-ţi cumpărăturile cu până la 50%* mai ieftin şi distrează-te in City Mall!

*în limita stocurilor disponibile

Despre Victoria Holding


Deschis la sfârşitul anului trecut, City Mall este cel mai nou mall din Bucureşti, situat la 5 minute de Piaţa Unirii, lângă staţia de metrou Eroii Revoluţiei.


Svetlana Carstean
PR Manager City Mall
0765/233001
svetlana.carstean@city-mall.ro