Retro.Vintage. Chic. Fetiş la City Mall

BUCURESTI - 24 octombrie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Vineri, 20 octombrie, s-a inaugurat campania City Mall. Ediţie de colecţie sub sloganul Retro. Vintage. Chic. Retrăieşte istoria! Maşini de epocă, fotografii, coafură şi machiaj retro plus o lansare Fetiş colorată în roşu, acesta a fost meniul primei seri a campaniei!

Retro.Vintage. Chic. Fetiş la City Mall

City Mall. Ediţie de colecţie propune o reîntoarcere la vremurile de altădată, o rememorare nostalgică a unor valori şi a unor mentalităţi pe care cu toţii le îndrăgim. Şase maşini de epocă au adus un aer autentic retro în parterul City Mall şi ele pot fi admirate până la sfârşitul acestei săptămâni.

Vineri seară, la ora 18.00, în acest context vintage-chic, a avut de asemeni loc, în cafeneaua Palm Tree Cafe, lansarea cărţii Fetiş scrise de topmodelul australian Tara Moss, carte apărută la Editura Corint. Invitaţii, personalităţi din lumea editorială, culturală şi jurnalistică, au acceptat cu toţii dress code-ul roşu. Toţi au purtat pantofiorul din piele roşie de şopârlă, creat de Dana Săvuică special pentru această lansare. În jurul acestui pantof – armă a seducţiei, dar şi a crimei, adevăratul fetiş al romanului poliţist cu acelaşi nume – s-a construit întreaga poveste a cărţii, dar şi a lansării acesteia. Dana Săvuică, invitat special al evenimentului, a oferit o prezentare de modă, un best of care a reunit cei mai frumoşi şi cei mai retro pantofi din colecţiile sale recente. Seara a fost încheiată cu un concert de jazz Summerset band, momentul culminant reprezentându-l recitalul actriţei Anca Sigartău.

City Mall. Ediţie de colecţie continuă şi vă aşteaptă să descoperiţi maşini de patrimoniu, iar începând de vineri, 27 octombrie, să vă creaţi un look retro cu ajutorul make-up artiştilor de la Deborah şi a hair-styliştilor de la salonul Manifest, iar mai apoi să vă oferiţi o fotografie ca a străbunicilor la Fotocabinet, unde veţi fi primiţi de maestrul Eugen Ciocan. Şi nu uitaţi, vă puteţi retrăi chiar şi propria istorie descoperindu-vă arborele genealogic cu ajutorul programului special, pus la dispoziţie gratuit tuturor!

Despre Victoria Holding

Deschis pe 22 octombrie 2005, City Mall este cel mai nou mall din Bucuresti.
Localizat la 5 minute de Piata Unirii, in Piata Eroii Revolutiei, City Mall este in acest moment singurul centru de acest gen care acopera semicercul de sud al Bucurestiului, asigurand servicii moderne si de calitate pentru cei peste 700.000 de locuitori din zona.

Considerat de arhitecti si proiectanti cel mai elegant si mai spectaculos mall din Bucuresti, City Mall reprezinta o investitie de circa 30 milioane euro, cu o suprafata totala de 38.000 mp dintre care ~1.000 mp sunt terase pentru public. Cladirea este structurata pe trei subsoluri, parter si 4 etaje, oferind o suprafata pentru inchiriat de 19.000 mp.

Svetlana Carstean
PR Manager City Mall
svetlana.carstean@city-mall.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/victoria-holding/retro-vintage-chic-fetis-la-city-mall