100 de apartamente noi pentru inchiriat in Baneasa

BUCURESTI - 11 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Imobiliare

Victoria Invest Imobiliare anunta lansarea pe piata de inchirieri apartamente noi a 100 de oferte in ansamblul rezidential North Lane Residence. Oferta noastra cuprinde garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere dar si cateva penthouse-uri de exceptie.

Living mobilat

Living mobilat

Pentru cei care sunt in cautare de apartamente de inchiriat avem o veste buna! Luna aceasta am lansat o noua serie de apartamente noi situate in zona de nord a orasului, ansamblul rezidential North Lane Residence. Ofertele se inchiriaza pe termen lung, atat pentru locuit cat si pentru birouri.

In acest ansamblu rezidential va punem la dispozitie garsoniere incepand de la doar 300 euro/luna, apartamente cu 2 camere la 550 euro/luna, 3 camere - 700 euro/luna si cele cu 4 camere de la 1100 euro/luna.

Pe langa aceste apartamente din Baneasa, la noi gasiti o oferta bogata de inchirieri apartamente in ansambluri rezidentiale precum Central Park, Asmita Gardens, InCity Residence, Washington Residence, North Area Lake View, City Center si multe altele.

Pentru detalii suplimentare si vizionari accesati site-ul inchirieriap.ro sau sunati-ne la 0762.00.50.18 - 0762.00.50.18

Despre Victoria Invest Imobiliare

Servicii de intermediere inchirieri apartamente noi in ansamblurile rezidentiale din Bucuresti.