vidaa

Comunicate de presa si evenimente pe tema vidaa

 • vidaa. Allview iPlay 6200-U

  vidaa

  Brasov, Brasov - 14 mai 2024

  Comunicat de Visual Fan SA

  Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, cunoscut pentru inovație și accesibilitate, își extinde portofoliul prin lansarea noii game de televizoare inteligente iPlay 620 ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: lansare , televizoare , allview , visual fan , smart tv , gamă tv , vidaa , gamă nouă

  Vezi toate comunicatele de presa despre vidaa

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul vidaa.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la vidaa. Informatiile despre vidaa cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul vidaa, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la vidaa, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.