*VIDEO - un serviciu pentru cinefili comozi

BUCURESTI - 24 februarie 2005

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Videomax, cel mai mare serviciu national de inchiriere de filme din Romania, anunta lansarea propriului serviciu Star Name - scurt, usor de tinut minte si usor de tastat: *VIDEO (steluta+VIDEO, sau *84336), apelabil atat in reteaua Connex cat si in reteaua Orange (tarif normal).


*VIDEO - un serviciu pentru cinefili comozi

De acum, oricine doreste sa vada un film la domiciliu fara efort, poate forma pe telefonul mobil stea+VIDEO, si va intra in contact cu echipa Videomax pentru a comanda filmele preferate.


Serviciul *VIDEO este disponibil atat clientilor cu cartela, cat si celor cu abonament, atat in reteaua Connex, cat si in reteaua Orange (cu tarif normal), in toate localitatile care beneficiaza de acoperirea nationala Videomax. (In numar de 78, lista completa este disponibila la http://www.videomax.ro/AboutUs/help.asp#39).


Utilizatorii trebuie doar sa formeze *VIDEO si sa ceara filmul dorit, urmand sa-l primeasca in intervalul selectat (daca locuiesc in Bucuresti) sau in maxim 2 zile, prin serviciul de mesagerie Fan Curier pentru orasele din tara in care este disponibil serviciul Videomax.Un apel la *VIDEO este un apel in aceeasi retea cu cost normal.


"Suntem tot timpul in pas cu tehnologia, pentru a oferi celor care doresc sa vizioneze cele mai bune filme in confortul propriei locuinte, cele mai simple solutii pentru a le inchiria" a declarat Vlad Stan, director general Videomax. "Videomax a fost de la inceput un serviciu de cinci stele".


Serviciul de inchiriere de filme "Videomax - eroi la domiciliu" poate fi accesat atat pe internet, la www.videomax.ro, cat si telefonic. Comenzile se pot face online, iar plata la livrare sau prin card, in cazul abonamentelor. Transportul, atat in Bucuresti cat si in provincie, in localitatile acoperite, este gratuit.


Clientii Videomax din Bucuresti pot specifica in cadrul comenzii atat adresa, cat si ziua si ora la care doresc sa primeasca filmele, aceasta facand din Videomax un instrument extrem de util pentru organizarea timpului liber.

Despre VIDEOMAX

Videomax.ro este singurul serviciu de inchirieri filme pe DVD, jocuri PS2 si casete VHS, cu livrare la domiciliu din Romania. Clientii Videomax pot inchiria cu pret Spot sau pot alege unul din cele cinci abonamente pre-platite. Videomax efectueaza livrarile prin curieri proprii in Bucuresti si national prin Fun Curier. Videomax nu percepe nici un fel de taxa pentru transportul filmelor, iar cei care folosesc abonamentele nu platesc nici un fel de alte taxe sau penalitati. Pentru mai multe informatii vizitati www.videomax.ro
Marius PAHOMI
Public Relations Manager

Phone: 0724-396-265
pr@videomax.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/videomax/video-un-serviciu-pentru-cinefili-comozi