viktor    

Comunicate de presa si evenimente pe tema viktor

 • viktor. Purificator de aer Stadler Form Viktor

  viktor

  Bucuresti - 21 April 2015

  Comunicat de S.C. INTAX TRADING S.R.L.

  ... viktor produs de compania elvetiana Stadler Form, a fost premiat cu sigiliul de calitate ECARF (Centrul European pentru Cercetarea Alergiilor) pentru performanțele deosebite. viktor este un purificator de aer eficient care a ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: intax trading , purificator de aer , purificatoare de aer , stadler form , viktor

  Vezi toate comunicatele de presa despre viktor

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul viktor.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la viktor. Informatiile despre viktor cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul viktor, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la viktor, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.