Ghid complet pentru alegerea programului POS în restaurante*

Cluj - Napoca - 21 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Social, HoReCa

Cu atât de mulți factori care trebuie luați în considerare și atât de multe oferte de sisteme software la dispoziție, alegerea unui program POS potrivit nu poate fi un proces rapid. Ghidul realizat de către compania software Ambo Systems, dezvoltator al sistemului software pentru restaurante VilicoRest , este adresat administratorilor unităților de alimentație publică aflați în căutarea unui program software pentru POS-uri.

ghid program pos

ghid program pos

Elaborat în baza a 9 ani de experiență în dezvoltarea de sisteme software pentru restaurante, ghidul prezintă toate aspectele la care administratorii de restaurante trebuie să fie atenți când se pregătesc să achiziționeze un sistem software precum și care sunt pașii care trebuie urmați pentru o alegere care să nu lase loc de risc."Am lansat acest ghid deoarece sunt destul de multe aspecte de care trebuie ținut cont în alegerea unui program POS care să nu dezamăgească ulterior, și nu toate sunt la îndemâna clienților atunci când caută un nou sistem. Aceasta este o primă variantă a ghidului, pe care ne dorim să-l îmbunătățim în timp. Am încercat să acoperim toate aspectele posibile, însă primim cu deschidere orice eventuale sugestii", a declarat Eva Pollac, directoarea de vânzări a companiei.După parcurgerea acestui ghid cu un timp de lectură de 12 minute cititorul va ști ce întrebări trebuie să adreseze furnizorilor de software specializat, cum să evalueze ofertele primite și care sunt factorii în baza cărora să determine care dintre ele este cea potrivită conform cu profilul unității pe care o gestionează.

Ghidul este structurat în trei secțiuni:

- Funcționalități și beneficii ale programelor POS actuale; 

- Ce să ceri și cum să evaluezi ofertele primite;

- Factorii determinanți pentru alegerea programului POS potrivit.

Documentul beneficiază de un cuprins interactiv, pentru o experiență de lectură îmbunătățită, inclusiv pe dispozitivele mobile. Ghidul este disponibil online în site-ul VilicoRest, la adresa: https://vilicorest.ro/blog/cum-alegi-programul-pos-in-restaurante/.

* Noțiunea "restaurante" este utilizată în context într-un sens generic, cu referire la toate unitățile de alimentație publică, inclusiv bistrouri, baruri, terase, cafenele, braserii, cofetării etc.

Despre VilicoRest Soft Restaurant

VilicoRest este o suită de programe software completă, flexibilă și accesibilă care automatizează operațiunile zilnice, permițând managerilor să se concentreze pe clienți și experiența acestora, contribuind în același timp la reducerea cheltuielilor, în orice tip de unitate de alimentație publică, indiferent de mărime. VilicoRest este dezvoltat în orașele Cluj-Napoca și Satu Mare încă din 2011 și deservește peste 200 de unități de alimentație publică de pe cuprinsul întregii țări.