villalobos    

Comunicate de presa si evenimente pe tema villalobos

 • villalobos. Petreceti revelionul in Italia in club Cocorico alaturi de Ricardo Villalobos b2b Luciano

  villalobos

  Bucuresti - 9 December 2010

  Comunicat de Sc Level Invest Srl

  ... villalobos vor mixa B2B 12h, oferindu-va o trecere inedita in noul ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: club , party , vacanta , revelion , level , tour , italia , cocorico , ricardo , villalobos , luciano , b2b , riccione , rimini

  Vezi toate comunicatele de presa despre villalobos

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul villalobos.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la villalobos. Informatiile despre villalobos cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul villalobos, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la villalobos, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.