Aspersor rotativ: Avantajele instalării unui sistem de aspersoare

BUCURESTI - 2 iulie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Agricultura

Instalarea unui sistem de aspersoare rotative se poate presta la o multitudine de avantaje pentru grădină.

Aspersor rotativ

Aspersor rotativ

Având o curte frumoasă, îngrijită, îți îmbunătățești atracția și valoarea proprietății tale. Mai mult, îți creezi o zonă în aer liber perfectă pentru întâlnirile cu prietenii sau familia. Nu ești sigur despre ceea ce înseamnă un aspersor rotativ? Sistemele de aspersoare rotative mențin calitatea investiției peisagistice și îți păstrează grădina (gazonul) într-o stare uimitoare pe tot parcursul anului.

Sistemul rotativ de aspersie este pe buzunarul tău!

Sistemele de irigații subterane sunt scumpe și necesită multă muncă pentru instalare. Capetele sistemelor de aspersoare rotative sunt ieftine și mult mai economice decât sistemele subterane. Aici, la agroverde .ro avem peste șaptesprezece ani de experiență în livrarea de aspersoare în România.

Apa este utilizată mai eficient

Conservarea apei este din ce în ce mai importantă. Prin utilizarea aspersoarelor rotative poți utiliza apa mai eficient și reduce risipa de apă. Un aspersor rotativ distribuie apa în mod eficient, astfel încât să nu-ți faci griji cu privire la băltit sau uscăciune.

De asemenea, acest instrument reduce scurgerile din peluzele care transportă pesticide sau îngrășăminte, față de cele care se varsă în cele din urmă în jgheaburi, râuri sau cursuri de apă. Aspersoarele rotative reduc impactul omului asupra mediului încet, dar sigur.

Un nivel optim de apă

Dacă citești caracteristicile unui aspersor rotativ cu cap de pulverizare, vei descoperi că acesta este mai predispus la scurgerea deșeurilor de apă și nu udă în mod egal curtea și grădina.

Capetele rotative au o rată de precipitații mai mică, permițând nutrienților să se înmoaie în sol și să ofere plantelor niveluri optime de apă și substanțe nutritive din sol. Dacă ai plante mai înalte, nu îți fie frică să instalezi un aspersor rotativ, pentru că capetele lui permit fluxului de apă să ajungă și ele.

Plantele tale îți vor mulțumi pentru instalarea unui sistem de aspersoare cu cap rotativ!

Senzori meteo

Majoritatea sistemelor de aspersoare rotative au opțiunea de a adăuga un senzor de vreme. Acești senzori se conectează la controlerele de sistem și reacționează la condițiile meteorologice locale. De exemplu, senzorii de ploaie împiedică apariția udării programate atunci când plouă deja.

Există senzori mai avansați care pot crea propriul program de udare în funcție de condițiile meteorologice locale. Senzorii sunt relativ ieftini și sunt una dintre cele mai simple modalități prin care îți poți reduce cheltuielile și economisi apa.

Contactați-ne online sau la 0747-20-90-40 pentru a afla mai multe detalii despre aspersorul rotativ. Oferim servicii complete de furnizare în toată țara și folosim cele mai bune produse pentru grădină de pe piață. Ne-ar face plăcere să-ți răspundem la orice întrebări despre sistemul de aspersoare rotative și să te ajutăm să îl alegi pe cel care ți se potrivește!

Taguri: agroverdeaspersoare