Un antreprenor din Ramnicu-Sarat la Imperiul Leilor vrea 100 mil de euro in cinci ani, din vanzarea materialelor de constructii ONLINE!

BUCURESTI - 26 februarie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate

In aceasta seara, de la ora 20:30 la PRO TV fondatorul conceptului Vindem-Ieftin .ro este hotarat sa prezinte investitorilor, business-ul sau cu materiale de constructii ONLINE!

Cosmin Raileanu la Imperiul Leilor

Cosmin Raileanu la Imperiul Leilor

 Prin Vindem-Ieftin.ro, clientul este consiliat pas cu pas, astfel incat acesta sa plateasca cat mai putin posibil pentru devizul lui de materiale de constructii.  

Cosmin Raileanu, General Manager Vindem-ieftin.ro

Cosmin Raileanu , un tanar antreprenor din Ramnicu-Sarat, a acceptat provocarea de a dezvalui planul lui de afaceri, cu vanzarea de materiale de constructii online Vindem-Ieftin.ro; in fata juratilor din cadrul emisiunii Imperiul Leilor !

Business-ul este prezent pe piata materialelor de constructii de sase ani, o perioada cu multe incercari, dar si foarte multe victorii.

,,Multumirea clientului si faptul ca acesta devine ambasadorul conceptului nostru sunt cele mai mari satisfactii intr-un business de succes. Dovada acestui fapt, sunt recenziile video primite de la clientii nostri.

A fost nevoie de foarte multa vointa si ambitie, deoarece presiunea concurentei  traditionale s-a simtit destul de intens; insa atunci cand crezi destul de mult  in visul tau, poti atinge chiar...Imposibilul.Si asa mi-am propus!”spune Cosmin Raileanu General Manager Vindem-Ieftin.ro .

Anul 2019 a fost un an istoric pentru Vindem-Ieftin.ro, deoarece a atins o cifra de afaceri in valoare de 4 milioane de euro pentru un numar de 8.000 de comenzi.

Motivul participarii antreprenorului in cadrul emisiunii Imperiul Leilor este mai mult decat orice, realizarea unui VIS!

Ramniceanul Cosmin Raileanu doreste sa atinga pragul de 100 milioane de euro in doar cinci ani, cu finantarea unui investitor din juriul emisiunii.

Este dispus sa lupte oricat pentru visul sau, devenit pe jumatate realitate si doreste ca un numar cat mai mare de persoane sa beneficieze de serviciile conceptului Vindem-Ieftin cu materiale de constructii online. 

Cine sunt investitorii din juriul emisiunii

Amintim ca, Imperiul Leilor este un reality show difuzat pe PRO TV si ofera ocazia antreprenorilor sa primeasca o finantare din partea juriului, format din milionari de succes din Romania: Mohammad Murad - Proprietarul lanturilor de hoteluri  Phoenicia, Daniela Mariscu – CEO Aqua Azur, Monica Cadogan – CEO Vivre, Cristian Onetiu – om de afaceri si co-fondator LifeCare si Dragos Petrescu – actionar al  business-ului City Grill.

Ce beneficii ofera Conceptul Vindem-ieftin.ro

Vindem-Ieftin.ro este o platforma 100% transparenta ce ofera posibilitatea persoanelor interesate de materiale de constructii sa cumpere lista lor cu materiale (minim 5 produse diferite) cu  10-15% mai ieftin decat in depozitele clasice si hipermarketuri.

Pe langa pretul competitiv de pe piata, clientii primesc si Consultanta de specialitate Gratuita.

Avantajul? Clientii economisesc Bani, dar si Timp!

Casa de Comenzi Vindem-Ieftin ofera o gama variata de materiale de constructii,acestea fiind livrate oriunde in Romania, scurtand lantul de la Producator la Client.