Vindem-ieftin lanseaza Grupul V.I.P. dedicat celor care construiesc si doresc sa beneficieze de prioritate!

BUCURESTI - 25 septembrie 2020

Comunicat tip General in Constructii

Ne face deosebita placere, sa anuntam lansarea grupului V.I.P. dedicat persoanelor care doresc sa achizitioneze materiale de constructii prin Vindem-Ieftin.ro.

Grup dedicat V.I.P. Vindem-Ieftin

Grup dedicat V.I.P. Vindem-Ieftin

 ,,Suntem pregatiti sa raspundem solicitarilor cu seriozitate si sustin ca prin acest grup dedicat V.I.P. clientul va economisi mai mult timp pretios! " 

Cosmin Raileanu (General Manager Vindem-Ieftin.ro)

Grupul VIP este un serviciu Premium prin care clientii vor beneficia de conditii speciale si consiliere prioritara pentru orice tip de proiect. 

#Care sunt beneficiile tale? 

- Economia de TIMP

- Raspuns rapid

- Status Livrare in timp real

- Consultanta corecta si completa oferita de specialistii nostri

- Confidentialitate

- Centralizarea informatiilor intr-un singur loc 

- Transportul materialelor de constructii asigurat sau gratuit, in functie de categorie

Vindem-Ieftin.ro este o platforma online, care ofera persoanelor interesate sa construiasca:  materiale de constructii si servicii de consultanta de specialitate!

#Cine poate beneficia de facilitatile grupului VIP? 

1.Clientii Vindem-ieftin.ro care au platit cel putin doua proforme si doresc sa achizitioneze materiale de constructii din minim trei categorii. 

2. Potentialii clienti, care au intentia directa de a cumpara materiale de constructii din minim cinci categorii.

In urma solicitarii, se va crea un grup dedicat VIP, compus din consultanti de specialitate,( in functie de materialele necesare) si directorul comercial care va superviza intregul  proces de ofertare. 

Grupul VIP este un nou proiect ce are ca obiectiv fidelizarea clientilor nostri prin facilitatile oferite  si identificarea completa a nevoilor potentialilor clienti, sau clientilor nostri.

,,Suntem pregatiti sa raspundem solicitarilor cu seriozitate si sustin ca prin acest serviciu clientul  va economisi mai mult timp pretios! Am fost alaturi de mii de clienti si impreuna am economisit sume importante fata de comertul traditional , acum insa vrem sa le oferim TIMP ; uneori , timpul este mult mai pretios decat banii, de aceea am hotarat ca unii clienti care au nevoie de materiale din mai multe categorii sa beneficieze de consultanta dedicata, privata si rapida prin acest serviciu VIP.” (Cosmin Raileanu General Manager Vindem-ieftin.ro) 


#Ce pierzi daca nu faci parte din grupul VIP? 

Bani, deoarece prin acest grup beneficiezi de preturi speciale la pachetele de produse din portofoliul nostru 

Timp cautand prin depozite si hipermarketuri materialele necesare

Consultanta de specialitate, daca nu ai destule informatii poti risca sa cumperi materiale nepotrivite pentru proiectul tau 

Iti poti uza masina din cauza incarcarii si descarii materialelor 

Decizia a fost luata ca urmare a analizei de piata cu privire la comportamentul clientilor in procesul de achizitie.

Lipsa timpului si dorinta oamenilor de a primi cat mai multe informatii intr-un timp scurt, ne-a determinat sa implementam acest serviciu prin care clientul se poate bucura de comoditatea si eficienta  ONLINE-ului. 

Comertul online s-a dezvoltat de la an la an, ceea ce denota faptul ca romanii au depasit teama de a plati online, iar noi pe aceasta cale dorim sa ii incurajam si totodata sa ii asiguram de tot suportul nostru.