Vindem-Ieftin lanseaza un nou serviciu: Beton de statie la cifa, cu livrare oriunde in Romania!

BUCURESTI - 17 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Vindem-Ieftin . ro, platforma ONLINE cunoscuta pentru solutiile pe care le ofera in domeniul constructiilor, a lansat un nou serviciu: vanzarea betonului la cifa. Vindem-Ieftin furnizeaza Beton de statie la cifa catre toti clientii din Romania, indiferent de proiect sau zona.

Beton la cifa Vindem-Ieftin.ro

Beton la cifa Vindem-Ieftin.ro

 Timpul este un element pretios, iar obiectivul nostru principal este de a facilita cat mai mult procesul de achizitie al materialelor de constructii prin consultanta de specilitate si ofertele personalizate in functie de cantitate si zona de livrare”. 

Cosmin Raileanu (General Manager Vindem-Ieftin.ro)

 

Proiectul a fost lansat sub brandul Divizia de Betoane si are ca scop preluarea solicitarilor si comenzilor din orice zona a Romaniei, pentru clientii care doresc sa economiseasca timp si bani, atunci cand construiesc. 

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de o oferta de BETON? 

Procesul de cumparare este unul foarte simplu; tot ce trebuie facut este doar:

- Trimiterea unei solicitari direct pe site-ul Vindem-Ieftin.ro sau telefonic, iar un consultant specializat va negocia pretul necesarului, astfel incat clientul sa fie cat mai multumit de achizitia facuta prin Vindem-Ieftin.ro. 

Dupa preluarea solicitarii, consultantul va lua in considerare criterii importante precum: distanta, serviciile de livrare, pretul, categoria de beton, timpul de livrare, astfel incat clientul sa primesaca cea mai avatajoasa oferta de pret pentru zona in care construieste, deoarece vanzarea betonului este una consultativa, iar oferta finala va fi influentata de necesarul clientului. 

 In acest fel, clientul economiseste timp pretios, si bani! 

,,Depunem constant eforturi pentru a furniza clientilor nostri cele mai bune solutii si produse in momentul in care construiesc sau renoveaza.

Timpul este un element pretios, iar obiectivul nostru principal este de a facilita cat mai mult procesul de achizitie al materialelor de constructii prin consultanta de specilitate si ofertele personalizate in functie de cantitate si zona de livrare”. ( Cosmin Raileanu, General Manager Vindem-ieftin.ro) 

Vindem-Ieftin. ro sustine proiectele tuturor persoanelor  care doresc sa construiasca si au nevoie de materiale de constructii : de la fier beton, cofraje, beton la cifa , tigla metalica, tencuiala decorativa, pana la materiale pentru amenajari interioare/exterioare. 

Ai o turnare beton? Vezi de ce ar trebui sa ne contactezi:

- Consultanta de specialitate telefonica 

- Beneficiezi de Livrare Rapida 

- Gama variata de categorii de beton 

- Certificat de Conformitate

- Pret Negociabil in functie de cantitate

 

Contact: 0784.433.865/ 0784.433.843