Mos Craciun exista!

BUCURESTI - 29 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Bucuresti, 29 noiembrie 2012 – Cu totii asteptam cu nerabdare venirea sarbatorilor de iarna si a serii de Ajun, in mod special, caci atunci VINE MOSUL! Dar mare este dezamagirea copiilor cand, desi gasesc darurile sub brad, rateaza intalnirea cu Mos Craciun...

Mos Craciun exista!

Fiecare prichidel isi invata cu emotie poeziile si cantecelele sa i le poata spune Mosului in timp ce-i mangaie barba atunci cand se aseaza pe genunchiul lui. www.vinemoshu.ro a fost creat pentru a fi cel mai istet aliat al parintilor, al educatorilor si al organizatorilor de petreceri de Craciun pentru copii.

 

Aici il vei gasi pe Mos Craciun potrivit cerintelor, exigentelor si nevoilor tale: noi ne mandrim cu Mos Craciun cu plete dalbe... naturale. Da, da, ai citit bine: Mos Craciun cu plete dalbe chiar exista! Noi l-am gasit si ne ocupam indeaproape de agenda lui incarcata, iar pentru a stabili o vizita prelungita la o persoana draga tie nu trebuie decat sa ne dai un telefon la 0736 650 351 sau la 0764 446 981.

 

Daca Mos Craciun cu plete dalbe naturale are agenda prea incarcata sau iti doresti altceva, avem variante care sa se potriveasca perfect cerintelor tale:

 

Familia Craciun

    : Mos Craciun isi ia cu el uneori si sotia. Craciunita este o bunicuta blanda, careia ii plac copiii la fel de mult cat ii plac si lui Mos Craciun.

 

Mos Craciun cu barba artificiala

    : alteori, cand agenda Mosului este prea incarcata, el isi trimite cate-o dublura sa-l reprezinte in fata copiilor. Dar cum barba alba a Mosului este unica, dublura lui trebuie sa poarte o barba artificiala.

 

Craciunita, Elf, Om de zapada, Brad

    : sunt personajele care completeaza tabloul perfect cu Mos Craciun. Fiind mereu in preajma Mosului, ei dau dovada de multa pricepere in lucrul cu copiii si sunt un aliat de nadejde al batranului cu barba alba.

 

Afla mai multe pe www.vinemoshu.ro.

Despre VineMoshu

www.vinemoshu.ro este un proiect Enjoy Entertainment ce are in portofoliu atat Mos Craciuni cu barba naturala si artificiala, cat si alte personaje specifice sarbatorilor de iarna.

Enjoy Entertainment este o companie de top din domeniul castingului, cu o experienta de peste 5 ani pe piata de profil si un portofoliu bogat de clienti precum: Domnino Production, Carter Film, Digital Spirit, Empire Music Production, Rival Film, Family Film, Media Pro. Hello Entertainment ofera servicii de: public spectator, figuratie simpla si speciala, copii, actori, cascadori, promoteri, hostess, modele, solisti sau banduri, dansatori sau animatori, MC sau DJ si nu numai.