Castiga zilnic o sticla de vin bun!

BUCURESTI - 1 martie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

www.Evinoteca.ro si Vinexpert organizeaza, pe toata durata lunii martie, un concurs cu premii pentru utilizatorii site-ului www.Vinul.Ro .

Raspunzand la o intrebare, participantii (neaparat in varsta de peste 18 ani) pot castiga, prin tragere la sorti, cate o sticla cu vin bun in fiecare zi a lunii in curs. Castigatorul concursului se va trage la sorti dintre cei care au raspuns corect la intrebarea: 'Cate vinuri din Romania ale companiei Carl Reh Winery se gasesc pe site-ul www.Evinoteca.Ro ?'

Participantii sunt rugati sa raspunda la intrebare printr-un mail la adresa concurs@vinul.ro pana la ora 23:59 a fiecarei zile.

www.Evinoteca.Ro ofera in acest moment cea mai mare colectie si cea mai buna selectie de vinuri de pe piata romaneasca: vinuri vechi, editii limitate, accesorii pentru vin dar si cadouri personalizate (etichete, sticle, cutii, pachete), ciocolaterie artizanala si - deloc in ultimul rand - consultanta avizata pentru toti cei interesati de civilizatia vinului.

Despre VINEXPERT

Cea mai mare colectie!
Cea mai buna selectie!
office@vinexpert.info