MISIONARI SI PASIUNE IN SELGROS

Cluj-Napoca - 24 aprilie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Dupa ce i-au convins pe clientii retelei Real, Misiones de Rengo si Tamari si-au inceput misiunea si in Selgros. Pentru un Paste fericit!

Incepand de saptamana aceasta, “vinul misionarilor”, sau “vinul cu cruce”, cum il mai alinta iubitorii vinului adevarat, se vinde in magazinele Selgros din intreaga tara. “Misiunea” incepe cu gama Varietal: Sauvignon Blanc, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Carmenere si Merlot, la pretul de 15,90 Ron.

Incercati-le si traiti-le povestea. Nascute in Chile, noul Paradis al vinului, din pamantul binecuvantat al vailor Rapel si Casablanca, vinurile Misionarilor din Rengo au cea mai buna valoare, calitatea depasindu-le cu mult pretul. Credincios traditiei, winemaker-ul Sebastian Ruiz n-a uitat nicio clipa ca vinul e sangele lui Hristos. La fosta manastire a misionarilor crestini, el face numai vinuri bune, blande si accesibile tuturor. Poate, de aceea, au si cucerit lumea, fiind vinurile chiliene cele mai premiate la marile concursuri internationale. Doar la Citadelles du Vin 2005, din Bordeaux, Franta, capitala mondiala a vinului, Misiones de Rengo a fost rasplatit cu trei medalii de aur, doua de argint si trei de bronz. In Romania, Sauvignon-ul Blanc al misionarilor a fost declarat „Cel mai bun Sauvignon Blanc vandut in Romania in 2007” (Juriul Vinul.ro). Nu putini sunt cei care s-au indragostit de vanosul Carmenere, soiul care nu mai creste decat in Chile, dupa ce, in Europa, a fost distrus de filoxera.

Din Argentina, tara Malbec-ului, Tamari va aduce un vin care, precum Tango-ul, respira dragoste si o extraordinara bucurie de a trai. Cum altfel, cand Tamari inseamna, in limba Huarpe, a bastinasilor, „a face totul cu pasiune”? Iar, vinul naste, intr-adevar, pasiuni.

Ambele podgorii apartin unuia dintre principalii producatori chilieni, Southern Sun Wine Group, care are in proprietate cinci podgorii in Chile si una in Argentina, fiind specializat doar in vinuri imbuteliate premium si super-premium. Sunt, cu toate, vinuri care va pot innobila masa de Paste, dar si clipele de ragaz din restul anului. Va puteti convinge si gustand gamele superioare, Reserva si Cuvee, pe care le gasiti pe www.evinoteca.ro, in magazinele Vinexpert si in magazinele specializate din tara. Aici, veti gasi si celelalte vinuri importate de Vino Vero. ”Dorim sa facem accesibile consumatorilor romani vinurile valoroase ale lumii, la cele mai bune preturi din fiecare categorie. Vrem ca, impreuna cu dumneavoastra, sa recuperam cultura pierduta a vinului, redescoperindu-l ca simbol al unei vieti bine-traite. De aceea, va urez sa-l beti sanatosi si, mai ales, cu masura. Sa va fie Pastele fericit si binecuvantat cu oameni buni!”, ne spune Maia Banciu, reprezentantul importatorului clujean.

Despre VINO VERO

Infiintata la Cluj in noiembrie 2006, VINO VERO a fost cotata, dupa primul an de activitate, intre primii patru importatori de vin din Romania (Juriul Vinul.ro). Detinem 60% din importurile de vin imbuteliat din Chile si avem portofoliul de vinuri premium si super-premium cu cel mai bun raport calitate-pret: CHILE - Misiones de Rengo, Vina Mar; FRANTA - marile Chateaux-uri, I-er Grand Cru Classe, E. GUIGAL si selecţia Diva Bordeaux; AUSTRALIA - Yalumba, Kilikanoon,The Hedonist; SPANIA - Marques de Grinon, Vallegarcia, Raventos Rosell; ITALIA - Dievole, Famiglia Anselma, selectia Diva; ARGENTINA - Tamari; NOUA ZEELANDA - Koru, Kauri Bay. Pentru intocmirea selectiei noastre, colaboram cu trei reputati specialisti straini si romani: Brett Crittenden, Senior International Wine Judge la Decanter World Wine Awards, director pentru Europa al Diva Noua Zeelandă şi Diva Australia, specialist agreat in marketingul si distributia marilor vinuri din Franta, Italia, Spania si Germania; Catalin Paduraru, critic si jurnalist de vinuri, creatorul conceptului Vinexpert; si Rodica Gurgu, director de vanzari internationale al Vallegarcia, Spania.

VINO VERO este furnizorul unor importante restaurante, baruri si unitati hoteliere din marile orase ale tarii. De asemenea, impreuna cu VINEXPERT, am demarat primul program profesionist de degustari corporative din Romania, avand ca principali clienti banci si corporatii internationale.

Contact Media:
Maia Banciu
Inter Verba
Tel: 0722 557222
maia.banciu@interverba.ro

Sursa: Vino Vero

office@vinovero.ro