ROMANIA, locul 1 la Concursul de montaj parchet de la Milano 2009

BUCURESTI - 20 martie 2009

Comunicat tip General in Constructii

MAPEI Romania, ca membru sustinator, sprijina A.M.P.R. in activitatea profesionala. Dupa concursul de pardoseli de la Domotex din Germania, Asociatia se remarca din nou, castigand locul intai la concursul montatorilor de parchet de la Milano. Mapei Romania a sustinut cu ocazia acestui eveniment important, deplasarea echipei de parchetari din partea A.M.P.R.

In perioada 04-07 Februarie 2009 a avut loc la Milano, in Italia, concursul international de montaj parchet, organizat de Asociazione Italiana Posatori Pavimenti in Legno (Asociatia Italiana a Montatorilor de Pardoseli din Lemn) in cadrul MADE EXPO (Milano Arhitectura Design Edilizia Expo)- expozitie de materiale de constructie si design. Detalii oficiale despre concurs si rezultatele lui, aflati de pe site-ul: http://www.federlegno.it/tool/home.php?s=0,1,29,42,2364

La concurs au participat echipe de montaj parchet formate din cate trei montatori reprezentand Italia, Germania, Polonia si Romania. Concursul a fost arbitrat de catre un juriu, format din cate un arbitru, din fiecare tara participanta, la care s-a adaugat un al cincilea arbitru, acesta fiind delegat din partea Uniunii Arhitectilor din Italia. Clasamentul final a fost stabilit in urma cumularii clasificarilor date de catre fiecare arbitru, echipelor participante, mai putin echipei din tara sa.

Romania a fost desemnata castigatoare in unanimitate, toti cei patru arbitrii situand-o pe primul loc. Felicitari membrilor echipei care au reprezentat Romania: Andrei Ciprian Iacob (Wood Floor System, Bucuresti), Costel Turtoi (Parchet Expert, Bucuresti), Stefan Ghiuta (Katmus Serv, Prahova), precum si arbitrului-antrenor Constantin Cadar, Vicepresedinte tehnic A.M.P.R.
Pe urmatoarele locuri s-au clasificat in ordine: Germania, Polonia, Italia.
Este de subliniat, ca pentru prima oara o tara est europeana castiga un concurs international de montaj de parchet si pardoseli.

Multumim dlui.Giuseppe Anzaldi - Presedintele asociatiei italiene AIPPL pentru amabilitatea de care a dat dovada invitand Romania la acest concurs, prin intermediul A.M.P.R., precum si dlui. Heinz Brehm - Presedintele EUFA P+F (Asociatia Europeana pentru Promovarea Educatiei Profesionale a Montatorilor de Parchet si Pardoseli).

A.M.P.R. va organiza in acest an “Concursul montatorilor de parchet” care va avea loc la Baile Felix, Oradea, in August 2009.

Despre violet advertising srl

Fondat in 1937 la Milano, Mapei este astazi marele producator mondial de adezivi pentru constructii. Incepand cu anii ’60, Mapei si-a derulat strategia de internationalizare pentru a raspunde cat mai bine exigentelor locale.
Grupul industrial cuprinde 53 de societati cu 53 de centre de productie, operand pe 5 continente, in 24 de natiuni diferite, cu peste 5500 de angajati care livreaza peste 1200 de produse celor peste 50.000 de clienti din intreaga lume.
Mapei Romania s.r.l.
14, Gen. Ion Dragalina Str
Bucharest - Romania
Phone +4021 311 78 19; +4021 311 78 20
FAX +4021 311 78 21