Bucureștiul respiră Reggae în Poiana Urbană!

BUCURESTI - 19 septembrie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Toamna se numără bobocii și concertele live! Săptămâna 17-23 septembrie este o săptămâna plină de surprize muzicale, vibrații pozitive și dans!

Pavel Stoica, Virgil Duțan, Silviu Stoica, Alexandru Burcă și trupa Caprice concertează pentru melomani, după cum ne-au obișnuit cu deosebita lor prezența, iar Asociaţia Bate Şaua o aduce, din nou, pe Miţa Biciclista, spre bucuria copiilor.

Bucharest Reggae Weekend vine în Poiană, așa că ai șansa să te bucuri de 3 zile de pace, soare, multă culoare în stil rasta și să vibrezi la unison cu cei mai fresh reprezentanți ai muzicii reggae din România.

Ce este Reggae? Un stil care își are originile în dezvoltarea stilurilor ska și rocksteady și a început să fie ascultat pe plan internațional în anii '70, mulțumită artiștilor ca Bob Marley. Totodată, reggae include câteva subgenuri, precum roots reggae, dub, Lovers Rock și dancehall.

Dacă ați auzit vreodată piesele "Mi-e dor de tine",  „Ploaia” sau „Lasă-mă” înseamnă că știți despre cine este vorba!  „El Negro, nu sunt doar o trupă, ci sunt cea mai reprezentativă trupă de reggae de pe scena muzicală românească, cu o vechime de peste 12 ani și care s-a arătat de-a lungul timpului a fi credibilă, matură și specială”, după cum o spune chiar Bogdan Negroiu, liderul trupei.

Printre invitați se numără Mr. Levy - primul artist reggae din Transilvania, cunoscut pentru colaborarea sa cu Paraziții pentru mega-piesa „Arde”, 1 Leu, Johnny King, Ras Dawa, și, pentru că nu era de ajuns, am strâns cei mai importanți selecta ai momentului: Irie Warriors, Dippa Wizz și mulți alții.

Dacă nu i-ați văzut LIVE, acum aveți șansa!

La toate evenimentele din Poiana Urbană, intrarea este liberă.