MARCEL PAVEL, OZANA BARABANCEA, OMUL CU ŞOBOLANI şi EMERIC SET, în POIANA URBANĂ

BUCURESTI - 18 iulie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Poiana Urbană continuă să îi surprindă atât pe bucureşteni, cât şi pe turiştii aflaţi în trecere prin Capitală, cu diversitatea de spectacole susţinute în Piaţa Sf. Anton, din Centrul Istoric (lângă Hanul lui Manuc).

MARCEL PAVEL, OZANA BARABANCEA, OMUL CU ŞOBOLANI şi EMERIC SET, în POIANA URBANĂ

După trei zile de dans, muzică oferită de Şcoala de Artă, şi film românesc, cea de-a doua jumătate a săptămânii 16-22 iulie vine cu o avalanşă de evenimente, pentru cei mici, pentru tineri, pentru adulţi, pentru iubitorii de artă urbană sau clasică, de muzică uşoară românească, jazz, folk sau rock.

Astfel, de joi până duminică, de la orele 17, respectiv 19, Opera Comică pentru Copii pune în scenă spectacolul “Cenuşăreasa”. Apoi, încălzirea se face în paşi de step sau street dance, după preferinţe, iar seara de duminică este învăluită în misterele spectacolului de magie.

Ozana Barabancea, artistă a Operei Naţionale, recunoscută în întreaga lume, pentru show-urile de jazz, music hall şi cabaret, urcă pe scena din Poiana Urbană, joi, la orele 21:00.

Având în vedere numeroasele participări la festivaluri naţionale şi internaţionale ale trupei Omul cu Şobolani, veteranii muzicii alternative nu pot lipsi din Poiana Urbană, aşadar, îşi fac apariţia vineri seara, continuând sărbătorirea celor 15 ani împliniţi vara aceasta.

Urmează, sâmbătă, la 21:30, concertul Emeric Set, trupă în componenţa căreia intră artistul Emeric Imre, o adevărată legendă a folk-ului, care a debutat, în septembrie 1984, la Cluj, şi, de atunci, continuă cu succes promovarea acestui gen muzical.

Finalul de săptămână este marcat de un nume ce nu mai are nevoie de nicio introducere, când vine vorba de muzica uşoară: Marcel Pavel va urca pe scena din Poiana Urbană, duminică, orele 21:15.

La toate evenimentele din Poiana Urbană, intrarea este liberă.

Programul este susţinut de Şcoala de Artă, Teatrul Masca şi Opera Comică pentru Copii.