Pegas te premiază în Poiana Urbană, alături de Moonlight Breakfast și Omul cu Șobolani!

BUCURESTI - 27 septembrie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Vino în Poiana Urbană, în săptămâna 24 – 30 septembrie, să participi la un concurs de ciclism urban! Miza? O bicicletă Pegas nou nouță! Trei zile de treasure hunt pe două roți te vor purta pe misterioasele străduțe ale Centrului Vechi, fiind ghidat doar de o hartă cu indicii.

Distracția și voia bună continuă cu spectacole de stand up comedy, improvizație și teatru, dar și cu concerte care se țin lanț. Săptămâna debutează în acorduri de muzică clasică, după cum bine ne-au obișnuit Pavel Stoica, Virgil Duțan, Alexandru Burcă și trupa Caprice, pentru ca mai apoi ritmul să se schimbe și să înceapă dansul.  

În prima zi de concurs Pegas,  Moonlight Breakfast  garantează  un show incendiar printr-un mix de soul, jazz, dance și electro, reamintind de anii '40 și '80.

Omul cu Șobolani sărbătorește 15 ani de existență, de rock alternativ și muzică razna, și te invită la primul concert din turneul aniversar. OCS are la activ 7 albume, un DVD și 26 de videoclipuri, ultimul album, “Retro”,  o colecţie de piese românești mai vechi și mai noi, a fost lansat la sfârșitul anului trecut.

O surpriză pe scena din Poiana Urbană este Anthony Icuagu, fostul concurent de la Vocea României. The Mono Jacks vin și ei să încingă atmosfera, cu piese precum „Maria”, „Come Back Girl”  sau "Gândurile”.

Intrarea este liberă la toate evenimentele din Poiana Urbană.