Teatrul Ţăndărică şi Flashmob live Dekadens în Poiana Urbană!

BUCURESTI - 5 septembrie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Pentru că vacanţa s-a prelungit, săptămâna 3 – 9 septembrie va fi plină de activităţi pe gustul copiilor – Opera Comică pentru Copii pregăteşte spectacolul „Copiii şi mirajul competiţiei”, iar Teatrul Ţăndărică va avea grijă să îi aducă pe „Motanul încălţat” şi pe „Păcală” şi să creeze o atmosferă de poveste, care va stârni râsete şi zâmbete pe chipurile celor mici.

Pentru cei mari concertele se ţin lanţ, numai în Poiana Urbană! Aşa că, vino să te relaxezi la un concert Classic Beat Orchestra sau în prezenţa lui Pavel Stoica şi a lui Virgil Duţan, şi să te bucuri de muzica de petrecere a formaţiei Caprice.

Dacă îţi plac activităţile non-conformiste asistă la un Flashmob  interactiv, o adevărată demonstraţie de spontaneitate, senzaţii noi, dar mai ales de distracţie, pe ritmurile irezistibile de indie, post-punk şi electro ale trupei Dekadens, după cum spun membrii trupei.

Dăm startul la weekend cu Ad-hoc, singura trupă de inspiraţie medievală din România, care vine să asigure o atmosferă de spectacol, plină de energie cu un repertoriu variat inspirat de forța și energia cavalerilor din Evul Mediu.

Sâmbătă seara, „Rock your way!” în spiritul Free Rock Alternative cu Steelborn, pentru ca mai apoi, trupa Luni la Teatru să încheie săptămâna într-un stil nedefinit, între punk şi rock.

La toate evenimentele din Poiana Urbană, intrarea este liberă.