Carevasazica ne lansam din nou. Pe romaneste

BUCURESTI - 4 iunie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Social, HR

Voluntari pentru Idei şi Proiecte te invită joi, 6 iunie, începând cu orele 19:30, în Club Control, la cea de-a șasea lansare a ziarului „Carevasăzică”.

Carevasazica ne lansam din nou. Pe romaneste

Conceptul ediției cu numărul șase este „Românesc” și ilustrează ceea ce tinerii văd în societatea de astăzi ca fiind românesc, dar și ce piese de rezistență ne fac mândri că suntem români: de la literatură, cinematografie până la pictură.

 

Trupele Jazzadezz și Moebius vor antrena publicul, iar petrecerea de după va fi asigurată de club Control. În aceeași seară se vor desemna și câștigătorii concursurilor de scriitură și ilustrație lansate de echipa redacţională, care vor fi premiați cu invitaţii duble la concertul Backyard Weekend sau cu cărți de la editura Publica. Nici ceilalți fani ai ziarului, prezenți la evenimentul de joi seara, nu vor fi neglijați. Se va organiza o tombolă și vor avea ocazia să câștige premii în cărți de la Editura Litera și Curtea Veche, cât și alte surprize din partea celorlalți parteneri.

 

Ziarul cu profil cultural revine în atenția publicului tot gratuit, iar cititorii vor găsi povești ale unor oameni de cultură, români, dar și de peste hotare, care au colaborat la elaborarea publicației. Mike Sager (Esquire USA), Vintilă Mihăilescu, Cosmin Alexandru, Ioana Pârvulescu, Dragoș Butuzea sunt doar câteva dintre numele care au făcut posibilă crearea celui de-al șaselea număr.

 

Săptămânile următoare, echipa „Carevasăzică” va porni la drum prin campusuri, facultăţi, cafenele şi librării partenere, pentru a distribui exemplarele ziarului, iar cei la uşa cărora membrii echipei nu ajung personal, îl vor găsi în varianta online pe http:// carevasazica .com/.

 

Fiţi cu ochii pe „Carevasăzică” pe pagina oficială de Facebook (www.facebook.com/carevasazica.vip) și scrieţi-ne impresii despre noul număr la adresa carevasazica@vipromania.ro, cât și despre evenimentul de lansare, pe care echipa redacțională îl pregătește. Carevasăzică este ziarul asociaţiei studenţeşti Voluntari pentru Idei şi Proiecte şi a beneficiat, până în prezent, de lansarea a cinci numere. Publicaţia este destinată, în mod special, tinerilor din Bucureşti şi cuprinde articole de opinie şi informare. Scopul ziarului este acela de a promova scriitura de bună-calitate, personalităţi şi nume importante ale culturii contemporane.

Despre VIP Romania

VIP inseamna Voluntari pentru Idei si Proiecte si este o organizatie formata exlusiv din studenti, infiintata in anul 1998 in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. Activitatea pe care o desfasuram este contributia noastra la transformarea mediului social, economic si politic deoarece proiectele noastre descopera, formeaza si dezvolta o comunitate de tineri cu potential ridicat si abilitati de lider.