VIP pune pret pe cultura romana

BUCURESTI - 9 iunie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Voluntari pentru Idei si Proiecte organizeaza in perioada 29 iunie – 13 iulie cea de-a zecea editie a Scolii de Vara “Romania Secolului XXI”, prima scoala de vara din Romania. Tema editiei de anul acesta este “Diplomatie culturala”, scopul proiectului fiind cresterea interesului studentilor pentru mediul cultural autohton.

Timp de doua saptamani cei 25 de studenti si masteranzi atent selectionati din intreaga tara vor participa la conferinte, dezbateri, workshopuri si traininguri pe cinematografie, literatura, teatru si diplomatie culturala. Printre cei care vor sustine aceste seminarii se numara Theodor Paleologu, Ecaterina Andronescu, Maia Morgenstern, Emil Hurezeanu, Catalin Stefanescu, Alex Leo Serban, Vintila Mihailescu, si multi altii.

Scoala de Vara “Romania Secolului XXI” pune pret pe cultura romana si ofera gratuit cazarea si masa tuturor participantilor, atat timp cat sunt interesati sa cunoasca si sa promoveze cultura autohtona.

Mai multe detalii despre modalitatea de aplicare, despre proiect si concursurile oferite, le gasiti accesand www.scoaladevara.com.

Despre VIP Romania

VIP inseamna Voluntari pentru Idei si Proiecte si este o organizatie formata exlusiv din studenti, infiintata in anul 1998 in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. Activitatea pe care o desfasuram este contributia noastra la transformarea mediului social, economic si politic deoarece proiectele noastre descopera, formeaza si dezvolta o comunitate de tineri cu potential ridicat si abilitati de lider.


Georgiana Sandu
PR Manager VIP Romania

www.scoaladevara.com
georgiana.sandu@vipromania.ro