VIP Romania isi asteapta noii membri!

Locul desfasurarii: Toate centrele universitare din Bucuresti.

Organizator: VIP Romania

In perioada 1-21 octombrie organizatia studenteasca VIP Romania (Voluntari pentru Idei si Proiecte) desfasoara o campanie de promovare adresata tuturor studentilor interesati de voluntariat. Cei care doresc sa devina membri VIP pot afla mai multe detalii vizitand site-ul www.vipromania.ro sau blogul www.vipromania.ro/blog.

VIP Romania este singura organizatie studenteasca care, pe langa cele sase departamente (vanzari, marketing, relatii publice, relatii umane, relatii externe si dezvoltare organizationala), are si doua cluburi bazate pe antreprenoriat (Business Club) si macroeconomie (Econosofia). Cu o experienta de unsprezece ani si bucurandu-se de o comunitate ce numara aproximativ cinci sute de membri activi si alumni, organizatia contribuie la crearea generatiei de lideri de maine.

Activitatea membrilor VIP consta in organizarea de proiecte adresate studentilor, proiecte care au ca tema dezvoltarea personala, investitiile, macroeconomia, antreprenoriatul, care premiaza calitatile desavarsite ale Studentului Anului si analizeaza teme de actualitate din societatea romaneasca in cadrul primei Scoli de Vara din Romania.

Organizatia Voluntari pentru Idei si Proiecte isi asteapta, asadar, noii membri, sustinand ca Impreuna suntem mai puternici!


Georgiana Sandu
PR manager VIP Romania

Despre VIP ROMANIA

VIP inseamna Voluntari pentru Idei si Proiecte si este o organizatie formata exlusiv din studenti, infiintata in anul 1998 in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. Activitatea pe care o desfasuram este contributia noastra la transformarea mediului social, economic si politic deoarece proiectele noastre descopera, formeaza si dezvolta o comunitate de tineri cu potential ridicat si abilitati de lider.

Participare: Intrare libera