VIP România recrutează!

BUCURESTI - 8 octombrie 2010

Comunicat tip General in ONG

VIP cauta potential. Ofera dezvoltare.

VIP România recrutează!

Organizaţia studenţească Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP România) desfăşoară în perioada 1 – 20 octombrie campania de recrutare, sub denumirea „Caut potenţial. Ofer dezvoltare”. Aceasta se adresează studenţilor cu un potential ridicat, interesaţi să devină membri VIP. Detaliile, precum şi formularul de aplicare se găsesc pe www.vipromania.ro.

VIP oferă cea mai diversă experiență în cadrul unui ONG, oferind oportunități de activitate în trei comunități diferite: Leadership Development- pentru dezvoltare personală, Econosofia- pentru pasionații de macroeconomie, Business Club- pentru înclinații spre antreprenoriat și business. În plus, este structurat pe șase departamente: Relații Publice, Marketing, Vânzări, Financiar, Resurse Umane și Relații Externe.

Proiectele organizate de VIP (aproximativ zece în fiecare an) au teme foarte variate, de la dezvoltare personală, investiţii, marketing, grafică, macroeconomie, până la cultura contemporană sau antreprenoriat.

Toate informaţiile vor fi disponibile la standul din ASE începând cu 6 octombrie. Studenţii sunt invitaţi apoi la un Movie Night, în data de 12, în Club Control. Pe 14 octombrie, la ora 13.30, VIP va ţine o conferinţă în sala 2013 din ASE, iar în 18 octombrie toţi studenţii vor fi aşteptaţi la prima petrecere VIP din anul acesta.

VIP porneşte de la convingerea că oamenii excepţionali pot produce schimbări în România şi caută studenţi cu potenţial ridicat pe care să îi transforme în viitori lideri.

Ultima zi de aplicare este 20 octombrie.

Despre VIP Romania

Voluntari pentru Idei si Proiecte a inceput recrutarea de toamna.
www.vipromania.ro

maria.pepine@vipromania.ro