Econosofia Debate Sessions

BUCURESTI - 22 noiembrie 2006

Comunicat tip General in ONG

Clubul studentesc Econosofia, din cadrul VIP Romania, lanseaza pe 5 decembrie prima editie a proiectului Econosofia Debate Sessions. Dezbateri, mese rotunde si forumuri periodice pentru studentii care vor sa invete sa-si sustina ideile

Econosofia este un club studentesc din cadrul Asociatiei studentesti Voluntari pentru Idei si Proiecte, din ASE Bucuresti, destinat studentilor care vor sa (re)descopere economia si sa cunoasca domeniul politico-institutional. Impreuna ne dezvoltam intr-un mediu dinamic, impartasim idei si argumente, ne fundamentam cunostintele si invatam, cu fiecare proiect, sa fim cei mai buni in ce realizam.
Econosofia Debate Sessions isi propune sa ofere studentilor cu potential oportunitatea de a invata sa-si sustina si argumenteze ideile pe baza cunostintelor din domeniile economic, politic si institutional prin participarea la dezbateri formale, la mese rotunde si forumuri. Scopul proiectului este stimularea informarii permanente a studentilor si facilitarea dialogului direct intre studenti si personalitati din domeniu.
Perioada de inscriere este 20 noiembrie – 1 decembrie.
Mai multe detalii puteti gasi pe www.econosofia.com. Contactati-ne la clubul.econosofia@gmail.com !

Despre VIP Romania

“Voluntari pentru Idei si Proiecte” este o asociatie studenteasca infiintata in 1998 care organizeaza in fiecare an peste 10 programe si proiecte de dezvoltare personala pentru studentii si masteranzii din Romania, cu sustinere din partea companiilor, mass-media si a statului roman.

Econosofia, club satelit VIP sustine tinerii interesati sa se formeze ca experti in mediile economic si politic-institutional: macroeconomie, finante, banci, piata de capital şi cea a asigurarilor.

Cele mai longevive proiecte VIP sunt: Clever, Scoala de Vara Romania Secolului XXI si Studentul Anului.

Pentru mai multe informatii despre recrutare si proiectele VIP intra pe www.vipromania.ro.Laura Roman
Co-Project Manager
0724527940
roman.laura@yahoo.com

clubul.econosofia@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vip-romania4/econosofia-debate-sessions