Viraggo prezinta noua colectie de Rochii de Mireasa la Wedding Days Bucuresti

BUCURESTI - 11 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Internet

Live site

În perioada 11-13 iunie 2021, la Grand Arena Mall, are loc Wedding Days București, primul târg important din domeniul furnizorilor de servicii pentru nunți și evenimente private. Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, Viraggo, cunoscutul atelier de rochii de mireasa si de ocazie la comandă, își prezintă colecția 2021 de rochii de mireasa si rochii de seara. Toate modele de rochii din noua colecție se pot proba chiar la standul Viraggo, iar comenzile plasate pe perioada târgului beneficiază de discounturi substanțiale.

Rochii de Mireasa la Comanda - Atelier Rochii de Mireasa Bucuresti

Rochii de Mireasa la Comanda - Atelier Rochii de Mireasa Bucuresti

 Punem accent pe calitatea materialelor și ne simțim împliniți când vedem zâmbetul și fericirea de pe chipul viitoarelor mirese. Trăim emoțiile împreună, când vin la probe, le creăm o experiență unică și suntem atenți la fiecare detaliu și la fiecare dorință a acestora. Pasiunea pentru design și experiența acumulată reprezintă cheia succesului și secretul acestor creații minunate. 

Ana Gherase, director de creatie Viraggo

Anul 2021 și perioada mult așteptată de relaxare a restricțiilor reprezintă momentul plin de provocări în care o întreagă industrie a evenimentelor private se restartează și de ce nu, se reinventează în epoca post-pandemică. Reluarea evenimentelor este însă și momentul perfect pentru ca Ana Gherase, fondatoarea și directorul de creație al Viraggo, atelier rochii si croitorie la comandă, să lanseze noua colecție de rochii de mireasa la comandă, cu piese unicat și cel mai bun raport preț/calitate.

Noua colecție reprezintă o îmbinare inovatoare a stilului tradițional cu influențe ale modei actuale, fiind adaptată unui tipar care se potrivește viitoarei mirese, propunând creații unice, pe comandă, în funcție de măsurile și tipul de siluetă al fiecărei cliente.

Designerul brandului românesc de rochii de mireasa și rochii de seara s-a preocupat în această colecție de imaginea deosebită a viitoarei mirese în cea mai importantă zi din viața sa, de materialele de înaltă calitate din care sunt realizate rochiile și de alegerea potrivită a broderiilor cu perle care decorează țesăturile și care sunt cusute manual pe fiecare piesă.

Colecția Viraggo 2021 cuprinde toate stilurile consacrate de rochii de mireasă, fiecare viitoare mireasa găsindu-și rochia preferata: rochii de mireasa sirenărochii de mireasa prințesărochii de mireasa simple a-line.

Colecția Viraggo 2021 cuprinde rochii deosebite prin simplitatea lor, care pun în valoare eleganța naturală a femeii. Noile rochii de mireasă includ o varietate de stiluri și croieli, începând de la umerii dezgoliți, decolteul adânc, spatele gol, aplicațiile de perle și paiete, până la mâneci din dantelă delicată, detaliile fiind cele care fac diferența, ca întotdeauna.

Broderiile, din dantelă prețioasă aplicată manual, aerul romantic al perlelor și detaliile vintage incluse în rochiile de mireasă Viraggo susțin unicitatea și reprezintă detalii clasice, dar extrem de feminine, mereu la modă.

La Viraggo, atelier rochii si croitorie la comandă, miresele au parte de consiliere și sfaturi personalizate pentru a alege rochia de mireasă potrivită siluetei, fizionomiei și în special, personalității lor. Fiecare mireasă se va simți specială și unică în rochia de mireasa Viraggo, consilierii atelierului realizând modelul ideal de rochie, care să cuprindă atât detalii inspirate din noua colecție, cât și combinațiile dorite de fiecare femeie în parte. Clientele au opțiunea de a alege o piesă completă din colecție, dar pot în același timp să combine bustul unei rochii și partea de jos a alteia sau chiar să vină cu alte exemple de rochii de mireasă care vor fi realizate ulterior, pe comandă.

Despre Viraggo

Viraggo este un atelier de croitorie tip „Fashion Boutique” și realizează la comandă creații unice pe măsura fiecărei cliente. Conceput inițial un mic atelier de rochii de mireasă unicat, Viraggo s-a dezvoltat continuu, adăugând constant modele și colecții noi, oferta de produse realizate „in-house” îmbogățindu-se în fiecare an. Ca o noutate absolută pe piața din România, Viraggo a dezvoltat o întreagă gamă de ținute cu printuri unicat și imprimeuri extraordinarecostume de damă din satin de mătase, rochii și cămășicorsete de damă tip crop-top, paltoane de damă din stofa imprimată.

Toate produsele Viraggo sunt disponibile online, pe www.viraggo.ro, sau în showroomul nostru situat în București, Str. Episcop Chesarie 8, Sector 4. Vă rugăm să ne contactați telefonic, la +40-723.165.641 sau pe email, la contact@viraggo.ro în vederea stabilirii unei vizite la sediul nostru.