VIRTONO, companie internațională de hosting deținând capital 100% românesc își propune să susțină antreprenoriatul din România.

Constanta - 31 ianuarie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie, Internet, #CSRcovid19

Live site

În această perioadă dificilă cauzată de pandemie, multe afaceri au fost confruntate cu mai multe situații complicate, de la reducerea numărului de clienți si chiar reducere expunerii per total.
Astfel pentru a soluționa această problemă, mulți dintre antreprenorii din România au ales să își mute afacerea în mediul online, bucurându-se astfel de toate beneficiile aduse de internet.

Multe afaceri au găsit salvarea în mediul online, și chiar mai multe au găsit succesul acolo.

Astfel în această perioadă de criză, Virtono este aici pentru a facilita această tranziție. Toți antreprenorii din România, și in egală măsură toate persoanele care își doresc sa își dezvolte o prezență vor beneficia de oferta noastră specială de doar 1 Euro pentru primele 6 luni la orice plan de hosting, plus o echipă pregătită sa faciliteze întreg procesul pentru cei care sunt pregătiți sa facă acest pas.
24/7 pentru antreprenorii care își doresc sa evolueze.

Oferta servcii gazduire web

Virtono este aici să ajute, considerăm că în momentul de față piața online este cea mai mare oportunitate a antreprenorilor români. Până în 2040 peste 95% dintre vânzări se vor desfășura în mediul online, și nu trebuie să vă bazați doar pe spusele mele, acesta este un studiu bazat pe date strânse de NASDAQ. Nu vrem să rămânem indiferenți față de oamenii care își doresc să evolueze, ne dorim să se simtă susținuți și ne dorim să aibă toate uneltele necesare pentru a reuși să își dezvolte ideile.

Stefan Dutu - Analist Virtono Networks SRL

Peste tot în lume, companiile mici și mijlocii (IMM-urile) sunt motorul principal al economiei. Acestea au un rol esențial în funcționarea sustenabilă a piețelor locale, dar și a pieței globale.

IMM-urile angajează în România 66% din forța totală de muncă, reprezentând clar un factor important când vine vorba de economia țării.

In plus, afacerile mici de tip start-up aflate la început de drum contribuie semnificativ la dezvoltarea socio-economică prin:

- crearea de noi locuri de muncă;

- creșterea dinamismului economic prin stimularea inovației;

- crearea de noi industrii.

Interesul pentru antreprenoriat s-a dezvoltat, un studiu ejobs a arătat că 46% dintre români văd antreprenoriatul sau freelancing-ul ca o alternativă de carieră ideală, 36% preferă să fie angajați full-time, în timp ce 6.2% optează pentru un job part-time.

Practic, 1 din 2 români din mediul urban ar dori să devină antreprenor.

Privind aceste date și statistici este ușor să tragem o concluzie legată de importanță antreprenporiatului pentru români. De asemenea, putem să realizăm ca mulți dintre aceștia se lovesc de anumite probleme pe parcursul acestui proces, în special ca urmare a pandemiei și restricțiilor impuse.

Totuși, având în vedere capacitatea antreprenorilor români de a se adapta oricărei situații, aceștia au reușit să găsească soluții practice pentru a-și contiuna afacerile și pe timpul pandemiei.

Una dintre aceste soluții, considerată și cea mai practică și de succes, a fost trecerea acestora în mediul online.

Daniel Dragă, Director General VIRTONO:

Considerăm că această perioadă este una critică pentru toți antreprenorii din România, prin urmare, nu putem rămâne indiferenți în fața acestor probleme.

Virtono va face tot posibilul pentru a oferi sprijinul necesar tuturor antreprenorilor care își doresc să își ridice afacerea la următorul nivel, pe lângă prețul special pus la dispoziția acestora, întreaga noastră echipă o sa fie disponibilă 24/7 pentru a susține și a facilita orice proces care ține de noi.

Suntem aici pentru România, suntem aici pentru antreprenori!

Cine suntem și cu ce ne ocupăm?

VIRTONO este o companie înființată în 2014, în România, a cărei misiune este aceea de a oferi servicii de hosting de calitate superioară la prețuri accesibile si care a reușit să acapereze cu succes o parte din piața internațională de servicii cloud, serviciile de calitate oferite și promptitudinea echipei noastre au dus la creșteri semnificative pe parcursul anilor, în ziua de azi având zeci de mii de clienți din întreaga lume și înregistrând creșteri anuale consecutive de până la 60%.

Putem spune cu mândrie că am găsit formula ideală între calitate și preț pentru toată lumea.

Țintim să satisfacem toate cerințele posibile din piață, de la servicii cloud cu administrare inclusă, până la servere dedicate autogestionate.

Am construit o echipă cu experiență îndelungată în domeniile de web hosting, virtualizare, infrastructură cloud și suport clienți, fiind deseori recomandată drept cea mai bună din piață.

Experiența noastră vine dintr-un cumul de mii de ore petrecute în contact direct cu clienții și cu toate problemele întâlnite de aceștia pe parcurs.

Managementul nostru are peste 15 ani de experiență executivă în companiile telecom de top. Suntem o echipă bine sudată și ne mândrim cu dinamica și flexibilitatea noastră.

Care este planul?

VIRTONO își dorește să ajute piața din România, afirmându-se pe piața de hosting prin planurile și calitatea serviciilor oferite, și totodată cu experiența acumulată pe piața internatională de hosting. Oferim un sprijin bine meritat mediului antreprenorial din România cu o ofertă de găzduire web pe o perioadă de 6 luni la un preț simbolic de doar 1 Euro, perioada în care sperăm ca economia țării să primească boost-ul necesar pentru a reveni la normalitate.

Dar să începem cu începutul, ce este mai exact hosting-ul?

Practic, daca aveți tangențe cu orice fel de afacere online, sau vă doriți să aveți o prezență online per total, hosting-ul este fundația pe baza căreia începeți să construiți mai departe.

Nu există o afacere online, blog sau website care să nu folosească un serviciu de gazduire web.

Dar, pentru persoanele care nu au avut până acum necesitatea de a interacționa cu acest mediu, și abia acum se alătură mișcării, poate fi dificil de înțeles.

Serviciul de hosting este procesul prin care site-ul dumneavoastră devine accesibil pentru World Wide Web (WWW). Odată ce site-ul dumneavoastră este inclus într-un serviciu de hosting, orice persoană care are acces la internet poate căuta numele domeniului dumneavoastră (exemplu.ro) în orice browser (Google, Safari, etc.) și va fi capabilă să intre și să vizualizeze conținutul acestuia.

Există o multitudine de planuri disponibile pentru orice tip de afacere și/sau persoană, de la planuri ușor de gestionat, create special pentru micile afaceri, la planuri cu o capacitate mult mai ridicată de procesare pentru afacerile cu o gamă mai mare de clienți și nevoi.

Toate planurile menționate mai sus, sunt disponibile la același preț de doar 1 Euro pe site-ul:

www.virtono.ro/1euro

Despre Virtono

Încă de la înființarea companiei în 2014, am servit mii de clienți din toată lumea, căutând mereu noi metode de a ne îmbunătăți serviciile și de a ne continua misiunea: Calitatea Superioara la Prețuri Accesibile. Putem spune cu mândrie ca am găsit formula ideală între calitate și preț pentru toată lumea. Acum telul nostru este sa oferim servicii premium, ne pasa foarte mult de calitatea oferită și tintim sa satisfacem toate cerintele posibile din piața, de la servicii cloud cu administrare inclusă pana la servere dedicate autogestionate.

Oferim un serviciu de support inclusiv, echipa noastră fiind deseori recomandata drept cea mai buna din piața. Experiență noastră vine dintr-un cumul de mii de ore petrecute în contact direct cu clienții și cu toate problemele întâlnite de aceștia pe parcurs. Am construit o echipa cu experiență îndelungată în domeniile de web hosting, virtualizare, infrastructura cloud și support clienți. Managementul nostru are peste 15 ani de experiență executiva în companiile telecom de top. Suntem o echipa bine sudata și ne mândrim cu dinamica și flexibilitatea noastră.

Avem încredere în serviciile oferite de aceea toate paginile de social media sunt la dispoziția dvs. pentru a va exprima părerea.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/virtono/virtono-companie-internationala-de-hosting-detinand-capital-100-romanesc-isi-propune-sa-sustina-antreprenoriatul-din-romania