Cazare in Bucuresti la tarife mai mici pe toata durata verii!

BUCURESTI - 24 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Hotel-Bucuresti.com micsoreaza tarifele pentru cazare in perioada 1 iulie – 31 august la majoritatea hotelurilor.

Cazare in Bucuresti la tarife mai mici pe toata durata verii!

Turistii vor gasi tarife avantajoase pentru hotelurile de 4 stele si 3 stele, amplasate in centrul orasului dar si in alte zone cheie de interes.

Hotelurile amplasate in apropierea centrului istoric vor fi printre cele mai cautate de turisti.

Astfel, la hotelul Nh Bucuresti , tarifele vor fi cuprinse intre 59 euro – 68 euro, pentru o camera cu micul dejun si taxele incluse.  Hotelul NH ofera printre facilitatile gratuite internetul wifi, parcarea, dar si un check out tarziu in toate zilele de duminica. Centrul istoric al Bucureştiului cu varietatea sa de cafenele, restaurante, buticuri şi locuri culturale este la numai câţiva paşi distanţă de NH Bucharest. Cele 76 de camere ale hotelului sunt amenajate modern si dispun  de toate facilitatile necesare unei sederi confortabile. In cadrul hotelului exista un bar, restaurant, precum si un cabinet de masaj. Mai multe informatii despre NH Bucuresti aici.

O alta locatie de 4 stele din centrul Bucurestiului este hotelul Rin Central, ce apartine lantului hotelier Rin Hotels, alaturi de Rin Airport si Rin Grand.  Rin Central este alegere excelentă pentru călătorii interesați de viaţă de noapte, gastronomie și explorarea centrului istoric, totodata beneficiind de tarife speciale pe durata verii, cuprinse intre 53 euro – 63 euro. Dintre facilitatile oferite gratuit oaspetilor mentionam internetul wifi si parcarea. Rin Central dispune de 107 camere elegant mobilate, un restaurant ce serveste preparate internationale si romanesti, si un centru  de conferinte cu capacitate de 300 de persoane. Mai multe informatii aici.

Tarifele pentru cazarea in centrul Bucurestiului pornesc de la 48 euro, oferta completa putand fi consultata pe www.hotel-bucuresti.com.

Indiferent ca alegeti sa rezervati online sau telefonic intreaga echipa va sta la dispozitie pentru a facilita cat mai rapid rezervarea dumneavoastra. Indiferent ca aveti nevoie de servicii de turism de business, sau leisure, plata cazarilor poate fi efectuata direct la hotel la pretul minim. Hotel-Bucuresti.com face tot posibilul pentru a prezenta cat mai corect si cat mai obiectiv toate unitatile de cazare.