Curs Managementul Resurselor Umane - Bucuresti 07-08 si 14-16 Mai 2010, by Vision Consulting

Locul desfasurarii: Str. Doamnei

Organizator: Vision Consulting

Cursul “Managementul Resurselor Umane” prezinta metode si tehnici pentru recrutarea si selectia personalului, metode si tehnici de evaluare a performantei angajatilor, de motivare si dezvoltare a acestora, elemente de legislatia muncii referitoare la tipuri de contracte si raporturi de munca, calcul salarial si relatii cu autoritatile statului.
Acest curs are un grad maxim de aplicabilitate, notiunile teoretice sunt insotite de exemple concrete din practica, iar participantii vor cunoaste cele mai recente tendinte in privinta Resurselor Umane ca functiune strategica in cadrul companiei.

Obiectivul cursului: Dezvoltarea abilitatilor de gestionare a activitatilor de resurse umane dintr-o companie, astfel incat suprapunerea dintre obiectivele de business si asteptarile angajatilor sa fie maxima.

Metode folosite:
• Curs deschis
• Studii de caz si exemple practice
• Metode experientiale

Cursul este interactiv, partea practica reprezentand 70% din timpul cursului.

Participanti: Cursul se adreseaza atat managerilor de resurse umane care deja profeseaza, cat si celor care doresc sa devina manageri de resurse umane, asigurandu-le atat instruirea necesara, cat si calificarea formala.VISION CONSULTING
Adresa: Strada Doamnei, nr 14-16, corp C, sector 3, Bucuresti
Tel: 021 310 86 80

Web: www.visionconsulting.ro


Despre VISION CONSULTING

VISION CONSULTING office@visionconsulting.ro
contact@programe-teambuilding.ro
www.visionconsulting.ro
www.programe-teambuilding.ro

Participare: Intrare libera