Tehnologie vs Locație, noua paradigmă în imobiliare

BUCURESTI - 5 iulie 2022

Comunicat tip General in Constructii, IT&C, Imobiliare

Conectivitatea digitală este vitală pentru modul în care trăim și lucrăm, iar în ultimii ani am asistat la o schimbare rapidă a mentalității chiriasului, de la "Locație, Locație, Locație" la una care necesită "Tehnologie, Tehnologie, Tehnologie".

WiredScore Certified Building

WiredScore Certified Building

Potrivit unui sondaj recent, 90% dintre membrii asociației BOMA au declarat că unul dintre cele mai importante elemente de vânzare pentru listările lor imobiliare comerciale face referire la conectivitatea clădirilor, și că 75% dintre clienții lor doresc să discute despre serviciile avansate de telecomunicații înainte de a semna contractul de închiriere. 

WiredScore este singura organizație care acordă, la nivel global, certificările WiredScore și SmartScore, fiind standardul de referință în ceea ce privește conectivitarea digitală a clădirilor. Certificarea WiredScore vizează evaluarea, clasificarea, recunoașterea și promovarea conectivității digitale și facilităților inteligente de excepție existente într-o clădire.

Certificarea WiredScore poate fi accesată acum și de dezvoltatorii imobiliari din România, prin intermediul profesioniștilor acreditați ai companiei Vision Intelligent Management. Profesioniștii acreditați (AP), instruiți oficial de WiredScore, gestionează procesul de certificare end-to-end, în stransă colaborarea cu echipele de profesioniști ai companiei WiredScore. Aceștia folosesc în procesul certificării WiredScore sau SmartScore a clădirilor, cele mai recente rapoarte de tip scorecard.

Clădirile, care pot fi certificate Platinum, Gold, Silver sau WiredScore Certified, vor trebui să respecte, în vederea certificării, o serie de criterii ce vizează în principal conectivitatea (telefonie mobilă și wireless), infrastructura, reziliența, inovația, capacitatea și flexibilitatea unei clădiri de a se adapta cerințelor tehnologice prezente și viitoare. Tehnologia implementată în aceste clădiri trebuie să aibă în prim plan chiriașul,  să fie gândită pentru a răspunde în primul rând solicitărilor și nevoilor ocupanților clădirii.

Prin intermediul profesioniștilor acreditați, Vision Intelligent Management vine în sprijinul proprietarilor, dezvoltatorilor, operatorilor și ocupanților de clădiri, cu scopul de a transforma clădirile în unele mai inteligente și mai bine conectate, pentru un viitor mai armonios, mai inovator și mai dinamic.

Certificarea WiredScore își propune să extindă pe scară largă  accesibilitatea  la o conectivitate excelentă, să reducă emisiile de carbon, să crească reziliența împotriva amenințărilor cibernetice și să îmbunățească sănătatea și bunăstarea utilizatorilor din întreaga lume, toate acestea prin puterea tehnologiei implementate în spațiile pe care le ocupăm.

Indiferent de stadiul clădirii (în construcție sau finalizată), și al certificării pe care o doriți, profesioniștii Vision Intelligent Management, acreditați WiredScore, vă vor ajuta să primiți cel mai mare scor posibil, iar certificarea WiredScore va fi cea o sa vă diferențieze de concurență.

WiredScore a fost fondată în New York în anul 2013 de către lideri din domeniile imobiliar, tehnologie și telecomunicații, cu sprijinul primarului Bloomberg, cu scopul de a îmbunătăți infrastructura tehnologică a orașului. Ca urmare a succesului obținut în SUA, WiredScore s-a lansat  în octombrie 2015 și în U.K., după ce a câștigat licitația Greater London Authority, care îi conferă statutul de evaluator oficial pentru schema de evaluare a conectivității digitale din Londra. Cererea în continuă creștere la nivel internațional pentru sistemul de evaluare a conectivității digitale a clădirilor, a determinat compania să își extindă operațiunile în America de Nord și Europa. Până în prezent, peste 65 de milioane de metri pătrați de spațiu comercial și rezidențial s-au certificat WiredScore, impactând viața a peste 7 milioane de oameni din 23 de țări.

Lideri internaționali recunoscuți din real estate, împreună cu specialiștii WiredScore, s-au constituit în WiredScore Smart Council, pentru a stabili criterii și standarde clare pe care proprietățile trebuie să le îndeplinească pentru a fi certificate inteligent, ajutând proprietarii să navigheze în noua lume complexă a clădirilor inteligente. Printre aceștia se numară: Allianz Real Estate, Allied Properties REIT, Art-Invest Real Estate, AXA Investment Managers, British Land, Commerz Real, Deliveroo, Derwent London, EDGE, Fifth Wall, Gecina, Great Portland Estates, Hines, KingSett Capital, KPMG, Legal & General, Nuveen Real Estate, Patrizia AG, PGIM Real Estate, Rudin Management Company, U+I, CBRE Global Investors, LaSalle, Skanska.

Siguranța viitoare a unei clădiri înseamnă gestionarea activă a tehnologiei clădirii, astfel încât aceasta să poată fi ușor întreținută și actualizată pe măsură ce sunt adoptate noi tehnologii.

Pentru a avea garanția că cei mai importanți clienți din piață vor deveni clienții dumneavoastră, asigurați-vă că aveți în plan să le oferiți în permanență cele mai bune servicii tehnologice posibile.

Vision Intelligent Management, prin intermediul specialiștilor săi acreditați WiredScore, vă este alături pentru a vă ajuta în efortul de a obține certificarea WiredScore. Vă așteptăm să discutăm despre proiectele dumneavoastră la telefon 0722 10 10 90 sau pe email, la adresa gabriela@theluxuryproperties.com

 

Despre Vision Intelligent Management SRL

Vision Intelligent Management
Contact: Gabriela@theluxuryproperties.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vision-intelligent-management-srl/tehnologie-vs-locatie-noua-paradigma-in-imobiliare