PREMIERA DOCU-DRAMEI „INVINGATORII”, in regia lui Ovidiu Georgescu

BUCURESTI - 4 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Filmul „Invingatorii”, regizat de Ovidiu Georgescu, va avea premiera vineri, 6 noiembrie 2009, la Cinemateca-sala Eforie, incepand cu ora 19:00.

Docu-drama “Invingatorii” se doreste a fi o posibila cronica a unei familii care a dat nastere unui sat.

O perioada traita impreuna cu cele zece generatii ale NEAMULUI CATUNA, acasa la ei, in catunul Poiana Catunenilor, ascultandu-i cum povestesc despre vremuri care s-au dus ori urmarindu-i cum lucreaza, fiecare cu locul si rostul lui. O perioada cat istoria de mare! Alaturi de ei vom descoperi un mod de a trai care nu a disparut cu totul.
La realizarea docu-dramei „Invingatorii” au contribuit Ovidiu Georgescu in calitate de regizor si scenarist, Dragos Popescu (director de imagine), Constantin Cotimanis (narator), Dragos Alexandru (muzica), Laura Baron (montaj), Stefan Pirlog, Horea Pascu si Matei Stefan (sunet), Doru Mitran (producator executiv).

“Poate ca la sfarsitul acestei calatorii, vom afla cine suntem si de unde venim, ce rosturi mai are viaţa in natura si - de ce nu? - adevaratul rost al existentei noastre intr-un anume spatiu si timp.” – Ovidiu Georgescu

Despre Visual Art Center

Despre regizor
Ovidiu Georgescu este, pe langa un scenarist premiat international, si un regizor pasionat de documentare, realizand pana acum sase astfel de productii. Experienta sa ca scenarist, regizor si producator a fost pusa in slujba realizarii filmelor de fictiune “Zbor deasupra unui cuib de curci” (premiat in 2003 la Internaţional de Film DaKino), 'Calatoria' 'Unicul leu din gradina zoologica' '3 pazeste' (film independent realizat cu buget 'zero'), dar si a documentarelor:'Epitaf' 'Golgota' 'Calatorie intr-o lume uitata' '99% Bucharest' 'Nucu'.
Daniela Georgescu
PR Executive
Visual Art Center
ovi.geo@gmail.com