Viva Clean aniverseaza cinci ani de functionare pe piata serviciilor de curatenie din Bucuresti

BUCURESTI - 17 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Compania Viva Clean aniverseaza cinci ani de functionare si are placerea sa asigure serviciile sale de curatenie pentru cei peste 200 de clienti ai sai, sedii de firme, spatii comericale si locuinte.

Viva Clean ofera servicii de curatenie pentru birouri, la cele mai inalte standarde. Suntem preocupati de imaginea companiilor clientii, deoarece modul in care acestia se prezinta, depinde de calitatea serviciilor de curatenie pe care noi le asiguram.

 Scapa de stres cu ajutorul serviciilor de curatenie in Bucuresti sub forma de abonament.  

Viva Clean

Tocmai din preocuparea noastra de a oferi servicii de curatenie de cea mai buna calitate, am adoptat un nou serviciu, acela de curatare a mochetelor cu masini monodisc si insertie-extractie.

Masinile cu monodisc pot curata suprafetele din gresie, piatra, dar si podelele imbracate cu mocheta. Aspiratoarele cu insertie-extractie sunt unelte profesionale, dedicate curatarii in profunzime a suprafetelor imbracate cu materiale textile, precum mochetele, scaunele, fotoliile sau canapelele.

Noile tehnici de curatare cu monodisc si insertie-extractie le prestam pentru orice fel de spatiu: birou, locuinta, spatii comerciale, hoteluri, etc. Mocheta curatata in mod corespunzator contribuie la imbunatatirea calitatii aerului din incaperea respectiva. Daca mocheta este curatata superficial, devine un loc propice pentru dezvoltarea unei multitudini de germeni, acarieni, paraziti, alergeni, etc. Noile metode pe care le-am adoptat raspund cu succes la preintampinare sau eliminarea acestor neajunsuri cat si curatarea prafului si a petelor de pe mochete.

Viva Clean ofera clientilor sai posiblitatea de a-si personaliza serviciile de curatenie in functie de necesitatile si dorintele lor. Raspundem prompt solicitarilor inclusiv pentru zilele de Sambata.

Viva Clean ofera o bogata paleta de servicii de curatenie pentru birouri, de la curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare si a bucatariilor (frigiderelor sau chiuvetelor), pana la curatenia in detaliu a spatiilor de lucru in care angajatii isi desfasoara activitatea. Intr-un cuvant, facem curat peste tot unde este nevoie in spatiu dumneavoastra, intrare, lift, casa scarilor, receptie, birouri, grupuri sanitare si bucatarii. La cerere, asiguram si aprovizionarea grupurilor sanitare cu toate consumabilele necesare.

Este bine stiut faptul ca un spatiu curat si igienizat corespunzator este un mediu de lucru favorabil angajatilor, contribuie la eficienta si integritatii sanatatii acestora. Un birou neigienizat devine un loc favorabil dezvoltarii germenilor care provoaca imbolnavirea celor care muncesc in spatiul respectiv. Un angajat bolnav nu mai este eficient iar acest lucru se poate evita prin pastrarea curateniei si igienei in spatiul unde acesta isi desfasoara activitatea.

Preturile noastre sunt stabilite in functie de suprafata incaperii si a complexitatii serviciilor cerute de client. Viva Clean dispune de personal de incredere, calificat, cu vasta experienta in domeniul curateniei. Toate utilajele si consumabilele pe care le utilizam in procesul de curatenie sunt de ultima generatie si de cea mai buna calitate.

Nu trebuie sa uitam ca in incaperi, fie ca este vorba de birouri, spatii comerciale sau locuinte, este de doua ori mai mult praf decat in exterior motiv pentru care trebuie acordata extrem de multa atentie modului in care se face curat. Meticulozitatea, seriozitatea si profesionalismul in procesul de curatenie sunt cerinte obligatorii de la care Viva Clean nu face niciodata rabat.

Serviciile de curatenie Viva Clean asigura pentru oricine un spatiu curat, igienizat si sanatos.

Despre Viva Clean

Viva Clean isi desfasoara activitatea in Bucuresti, pe piata serviciilor de curatenie pentru birouri sau spatiile rezidentiale. Cu un colectiv de aproape 40 de angajati, avem in ingrijire peste 200 de spatii de dimensiuni mici si medii.