Uleiul de cocos extravirgin VivaCoco – nelipsit din ritualul tău de frumusețe

Iasi - 16 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, HoReCa

VivaCoco se asociază cu calitatea premium a produselor din nucă de cocos. Principiul după care ne ghidăm este bunătatea naturii în cea mai pură formă, direct la tine acasă.

Ulei cocos extravirgin presat la rece VivaCoco

Ulei cocos extravirgin presat la rece VivaCoco

 Bunătatea naturii în cea mai pură formă, direct la tine acasă! 

VivaCoco

Datorită proprietăților sale deosebite, uleiul de cocos extra-virgin presat la rece a devenit un ingredient nelipsit din industria frumuseții,  râvnit de multe dintre doamnele și domnișoarele dispuse să renunțe la tratamentele clasice în favoarea celor naturale.

 Printre principalele beneficii în cosmetică menționăm că uleiul de cocos hidratează pielea, lăsând-o suplă și catifelată; curăță tenul în profunzime și exfoliază celulele moarte; poate înlocui foarte bine demachiantul și dizolvă chiar și rimelul waterproof; are efect anti-aging și luptă împotriva apariției ridurilor, fiind un ingredient ideal și pentru îngrijirea părului.

Sunt multe motive pentru care este indicat să folosești uleiul de cocos pentru ten, printre care se numără și conținutul său bogat de antioxidanți, care ajută la prevenirea îmbătrânirii pielii, dar și a petelor cauzate de expunerea la soare.

Este bine să știi că proprietățile antioxidante ale uleiului de cocos ajută pielea să își recapete strălucirea, exfoliind blând stratul de celule moarte și întărind țesutul conjunctiv. Masajul tenului cu ulei de cocos este un mod fantastic și extrem de simplu de a preveni îmbătrânirea prematură a pielii și apariția ridurilor.

Uleiul de cocos este recunoscut și ca adjuvant în tratamentul afecțiunilor de piele precum eczemele, psoriazisul, dermatitele sau alte infecții cutanate. Un studiu recent arată că 46% dintre pacienții care sufereau de boli cronice ale pielii au răspuns pozitiv în tratarea afecțiunii după ce au început să folosească ulei de cocos.

Dacă folosești ulei de cocos pentru ten, e bine să știi că îl poți utiliza la fel de bine și ca scrub pentru corp, pe post de cremă de ras, ulei de masaj, balsam de buze sau ca remediu împotriva vergeturilor.

Santo Tour International lansează uleiul de cocos extra-virgin VivaCoco, obținut prin presare la rece, 100% natural, importat direct din India.

Despre VivaCoco

Garanția calității
Fiecare produs care intră în stocul uleicocosromania.ro este însoțit de factură și declarație de conformitate a calității produselor în conformitate cu legislația sanitară, sanitar-veterinară, legislația pentru siguranța alimentelor (Legea 150/2004; R.P.E 852/2004/CE) și Sistemul de Management al Calității și Siguranței Alimentare.
Garanția depozitării
Depozitul Uleicocosromania.ro este avizat de catre Autoritatea Nationala Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (A.N.S.V.S.A.), și respectă toate normele legale de depozitare/comercializare prevăzute de către aceasta, având autorizația Nr. 2107 din 05.07.2018