Vizor    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Vizor

 • Vizor. Olympus VF-3

  Vizor

  Bucuresti - 29 July 2011

  Comunicat de Olympus Czech Group s.r.o Reprezentanta

  ... Vizor electronic de înaltă rezoluţie pentru a creşte puterea imagistică a camerelor sale atractive PEN Micro Four Thirds – noile PEN (E-P3), PEN Lite (E-PL3) şi PEN mini (E-PM1). VF-3 ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: calitate , olympus , pen , dslr , vizor , vf-3

  Vezi toate comunicatele de presa despre Vizor

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Vizor.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Vizor. Informatiile despre Vizor cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Vizor, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Vizor, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.