Noile solutii de pontaj SAFESCAN!

BUCURESTI - 8 ianuarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Finante / Contabilitate, HoReCa, Farmaceutic

Live site

Vlamir prezintă noutățile pentru anul 2015 în domeniul sistemelor de pontaj! Aveți nevoie să optimizați gestionarea forței de muncă pentru a influența pozitiv rezultatul final? Maximizați productivitatea si minimizați provocările administrative de a realiza pontajul angajaților cu ajutorul soluțiilor de pontaj SAFESCAN. Sistemul de pontaj Safescan oferă o gamă de soluții cu design inteligent, tehnologii inovative si un software bogat pentru a asigura o gestionare a pontajului sigură si responsabilă, livrând simplitate, inteligență si lipsă totală de griji.

Safescan TA-8025 WI-FI si amprenta

Safescan TA-8025 WI-FI si amprenta

 Noile sisteme de pontaj Safescan sunt fiabile, ușor de manevrat și un adevărat ajutor pentru personalul administrativ. Instalarea se face extrem de ușor și cu ajutorul software-ului se poate gestiona cu precizie tot ceea ce ține de pontaj pentru un număr relativ mare de angajați. 

Oana Vladescu, Marketing Manager VLAMIR

 

Vlamir promovează pe piața din România produse recunoscute la nivel european, având o calitate excepțională și prețuri competitive. În plus, venim în sprijinul clienților noștri cu servicii post-vânzare dedicate realizate prin specialiști instruiți și cu o deosebită atenție la detalii.

Brandul SAFESCAN se alfa in portofoliul VLAMIR din anul 2014, mai întâi cu echipamentele pentru gestionarea banilor, iar acum cu noua gama a soluțiilor de pontaj SAFESCAN.

Safescan este liderul international pe piața soluțiilor de manipulare a banilor și de pontaj, ajutând companiile să lucreze mai sigur, mai înțelept și mult mai eficient.

Safescan dezvoltă constant noi produse și sisteme inovative de pontaj cu cititoare de amprente și/sau  identificare prin radio frecvența și acces control, echipamente dedicate în mod special pentru companii mici și mijlocii. Bazându-se pe cererea pieții, aceste sisteme sunt ușor de instalat, ușor de utilizat, la un preț atractiv și includ programul de management Safescan.

”Noile sisteme de pontaj Safescan sunt fiabile, ușor de manevrat și un adevărat ajutor pentru personalul administrativ. Instalarea se face extrem de ușor și cu ajutorul software-ului se poate gestiona cu precizie tot ceea ce ține de pontaj pentru un număr relativ mare de angajați.” , Oana Vlădescu, Marketing Manager Vlamir

Dorim să prezentăm aceste produse pieții din Romania și pentru mai multe detalii vă așteptăm la showroom-ul nostru pentru a testa echipamentele și a vă demonstra calitatea lor.

Despre Vlamir Impex SRL

Seriozitatea, profesionalismul, implicarea și dorința de a fi mereu în sprijinul clientului sunt elementele definitorii ale companiei VLAMIR.
Fiind prezenți pe piața românească încă din 1992, ne-am adaptat constant cerințelor pieții și ne-am dezvoltat odata cu exigențele consumatorilor. De peste 21 de ani parteneriatele cu furnizorii nostri externi reprezinta cheia succesului nostru. Fiabilitatea și calitatea produselor si serviciilor pe care le promovam sunt dovedite in timp, iar acest lucru ne-a ajutat să venim mereu in întâmpinarea clienților cu produse si solutii competitive, pe care își pot baza cu încredere afacerile.

Taguri: WIFIpontajvlamiradministrativsafescanamprenta